Lindra smärtan : om medicinsk hypnos i smärtbehandling (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
33 Sidor
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2015-08-06
Förlag
Krusenberg Innovation
Dimensioner
185 x 115 x 3 mm
Vikt
57 g
SAB
Vfd
ISBN
9789198203073
Lindra smärtan : om medicinsk hypnos i smärtbehandling (häftad)

Lindra smärtan : om medicinsk hypnos i smärtbehandling

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-08-06
129

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ungefär var femte svensk lider av svår eller måttlig långvarig smärta. För många av dem kräver smärtan all uppmärksamhet och ruinerar deras livskvalitet.
Det finns flera olika metoder att lindra eller avleda smärta. Ett av sätten är hypnosterapi. Om en sådan terapi sätts in tidigt - som en del av flera andra rehabiliteringsåtgärder - kan det minska behovet av smärtläkemedel och deras biverkningar. Hypnosterapi motiverar också patienterna att ta en mer aktiv del i sin rehabilitering och mer eget ansvar. I de flesta fall leder det till en mer positiv livskvalitet för smärtpatienten, trots kvarstående symptom.
I den här boken skriver narkosläkaren Basil Finer kunnigt och ömsint om många människors ständiga följeslagare i livet - smärtan. Han delar med sig av ett helt smärtläkarlivs erfarenhet av hypnosbehandlingar på en smärtklinik. Vi får råd om hur vi möter smärtpatienter, vilken grund hypnosterapi bör bygga på och hur den kan utföras.
Boken riktar sig till både smärtpatienter och sjukvårdspersonal.
Basil Finer är narkosöverläkare. I mer än trettio år arbetade han på en tvärvetenskaplig smärtklinik vid Samariterhemmets sjukhus i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lindra smärtan : om medicinsk hypnos i smärtbehandling
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lindra smärtan : om medicinsk hypnos i smärtbehandling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kloka ord
    Ann-Marie Åsheden, 31 januari 2016

    I den här lilla boken berättar narkosöverläkaren Basil Finer medkännande om smärta. Hur den kan upplevas, och hur det är att leva med smärta. Vi får både råd och instruktioner om hypnos. Boken innehåller viktig läsning både för smärtpatienter och för dem som möter patienterna.

Visa alla 1 recensioner