Modiga Rut och julkapellet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Modiga Rut-serien (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
66
Utgivningsdatum
2014-10-01
Upplaga
1
Förlag
Modiga Rut Förlag
Illustratör/Fotograf
Malena Stadigs
Dimensioner
273 x 160 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198208504
Modiga Rut och julkapellet (häftad)

Modiga Rut och julkapellet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-10-01
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Modiga Rut är en cooling med huvudet på skaft, ingen vanlig tant! Hon är musikanten, låtskrivaren och pensionären som på något märkligt sätt alltid hamnar mitt i ett äventyr. Mycket kan hända, och det gör det också för nu tänker hon köpa ett kapell, lagom till jul och allt. Är hon ens klok?

Som tur är har Rut fler att ägna sig åt, hundarna Elis och Evert till exempel. Och så Frans den övermusikaliska papegojan med ett ego lika färggrant som fjäderskruden. I huset på kullen där Rut håller till bor också streetsmarta katten Majken med de gröna ögonen, och fårsystrarna Nancy, Dolly och Monica.
Ja och så har vi maken Ruben, trädgårdsmästaren.

Modiga Rut Förlag drivs av Lena Bjerfalk, frilansskribent och kommunikatör, och Sofia Medin Lindström, musikpedagog och frilansmusiker. Modiga Rut Förlag ger ut humoristiska kvalitetsböcker för barn och vuxna.
www.modigarutforlag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Modiga Rut och julkapellet
 2. +
 3. Modiga Rut och äppelresan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modiga Rut och äppelresan av Lena Bjerfalk, Sofia Medin Lindström (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Modiga Rut och julkapellet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok med hög mysfaktor
  Ingrid Ekman, 16 mars 2015

  Det här är en av de mysigaste böcker jag läst! En varm och humoristisk berättelse om en tant med krut i. Fantasin hos författarna känner inga gränser vilket roar både mig, 6-åringen och 3,5-åringen. Vi hoppas på fler böcker med modiga Rut.

 2. Vi hade verkligen så roligt
  Holger , 12 mars 2015

  Lena Bjerfalk och Sofia Medin Lindström har tillsammans skrivit en härlig liten barnbok som fullkomligt sprudlar av oväntade infall. Jag läste den tillsammans med mitt barnbarn och vi hade verkligen så roligt båda två. Där finns hundarna Elis och Evert, Frans den övermusikaliska papegojan, katten Majken, fårsystrarna Nancy, Dolly och Monica samt en greve som går på lina. Men samtidigt pågår i berättelsen något hemlighetsfullt och spännande med en skum mäklare som man inte riktigt vet var man ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna