Bakom masken (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-12-18
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Aynsley, Carina (förf.) / Orski, Monika (förf.) / Lindblom, Erika (förf.) / Eklöf, Jannice (förf.) / Hole, Anita (förf.) / Fagerström, Jeanette (förf.) / Melin, Annika (förf.) / Grimeton, Tom (förf.) / Berg, Per (förf.) / Nyman, Anders (form)
Dimensioner
215 x 140 x 10 mm
Vikt
290 g
ISBN
9789198216110
Bakom masken (kartonnage)

Bakom masken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2014-12-18
69
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Fjorton författare, vars gemensamma nämnare är deras medlemskap i Facebookgruppen Författarsällskapet, ger sig ut på en spännande resa och tolkar, på 22 helt unika sätt, temat ?bakom masken?.

Genom boken varvas olika genrer, tidsåldrar och miljöer, men den gemensamma nämnaren för alla 22 noveller är att de på ett eller annat sätt berör vad som händer bakom masken.

Bakom Masken är ett spontant samarbete mellan Författarsällskapet och Whip Media, och ett försök att lyfta fram mer eller mindre etablerade svenska författare som genom sina bidrag visar att det finns en enorm kreativitet och kraft även utanför de stora etablerade förlagen. Många av författarna är utgivna sedan tidigare men ett par stycken debuterar i Bakom Masken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bakom masken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 december 2014

    En novellsamling, med tjugotvå noveller, av fjorton olika författare, på cirka etthundraåttio sidor, med samma tema: "Bakom masken".

    Boken är ett samarbete mellan Författarsällskapet på Facebook, och Whip Media.

    Jag är ju, som jag har skrivit många gånger förut, ingen direkt älskare av noveller. Jag föredrar långa, tjocka romaner. Men jag tycker ändå att det är kul att någon gång ibland läsa en novellsamling, så när jag blev erbjuden den här boken som ett recensionsexempla... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bakom masken