Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2015-08-19
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Wenlöf, Helen (förf.) / Karlsson, Isabella (förf.) / Aynsley, James (förf.) / Stenfeldt, Karin (förf.) / Jansson, Linda (förf.) / Wildhammar Okker, Marie (förf.) / Sandberg Holstensson, Petra (förf.) / Bendréus Kinding, Anna (förf.) / Nyman, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Johanna Sandberg
Dimensioner
198 x 195 x 15 mm
Vikt
394 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198216134
Med pirrande mage och stapplande steg : korta berättelser för barn om att börja skolan (inbunden)

Med pirrande mage och stapplande steg : korta berättelser för barn om att börja skolan

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-08-19
146
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
?Med pirrande mage och stapplande steg? är en novellsamling som främst riktar sig till barn som snart ska eller just har börjat skolan. Den lämpar sig både som studiematerial och högläsningsbok hemma. Plötsligt kommer den dagen när man är så stor att det är dags för nästa steg i livet. Steget in i skolans värld. Med fjärilar i magen, full av nyfikenhet och lite rädsla går man till sin första skoldag. En del barn är livrädda, medan andra har längtat i flera år till den stora dagen. Ibland blir det som man önskat, men långt ifrån alltid. ?Med pirrande mage och stapplande steg? berör vardagssituationer, drömmar och förväntningar, men även mobbning och utanförskap. Vi får resa genom tiden med en tidsmaskin och till en annan planet, leta efter spöken och bekanta oss med en levande skugga, möta barn som inte har några kompisar och barn som har massor av vänner. Allas vägar ser olika ut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med pirrande mage och stapplande steg : korta berättelser för barn om att börja skolan
  2. +
  3. Boken som ABSOLUT inte ville bli läst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken som ABSOLUT inte ville bli läst av David Sundin, Caroline Linhult (inbunden).

Köp båda 2 för 285 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »