Rider-Waite svensk tarot (pocket)
Fler böcker inom
Format
Tarotkort
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-11-28
Förlag
AGM AGMüller
Dimensioner
94 x 60 x 30 mm
Vikt
139 g
ISBN
9789198216509

Rider-Waite svensk tarot (pocket)

av Waite, Smith
(3 röster)  |  Läs 1 recension
Tarotkort, Svenska, 2014-11-28
166 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken mer användbar. A E Waite, berömd ockultist och mystiker, ansåg att dåvarande tarotlekar var ofullständiga och beslöt att skapa en egen tarotlek där hans kunskap inom den esoteriska traditionen skulle komma till uttryck på samtliga 78 kort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rider-Waite svensk tarot (pocket). Sätt ditt betyg »
  1. En klassiker
    Raven's Eye, 7 mars 2017

    Rider-Waite är en riktig klassiker i kort- och spådomssammanhang. Leken har 78 kort och alla är rikligt illustrerade med symbolik och detaljer. Det lilla vita häftet som medföljer är kort och koncist men innehåller allt man behöver veta för att kunna komma igång med korten. Häftet och leken är på svenska. Leken är dessutom väldigt lätt att blanda och ligger skönt i handen pga. sin storlek - leken är nästan lika liten som vanliga spelkort. Rekommenderas varmt, särskilt som första Tarot-kortlek!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Rider-Waite svensk tarot (medium)

    Waite

    Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken m...

Bloggat om Rider-Waite svensk tarot (pocket)