Sin gluten : spansk magi i köket (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2015-09-24
Upplaga
1
Förlag
Skabetti Books & Agency
Medarbetare
Fransson, Linn (foto)
Dimensioner
250 x 210 x 20 mm
Vikt
725 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789198221909
Sin gluten : spansk magi i köket (häftad)

Sin gluten : spansk magi i köket

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2015-09-24

Slutsåld

Alla som någon gång rest i Spanien och handlat mat känner igen "Sin Gluten". Där betyder det snarare "ett hälsosamt val" än "för dig som inte kan äta".

Boken är nominerad till "Årets kokbok" i kategorin medelhavskök vid Gourmand Cook book Awards som avgörs i Kina i maj 2016.

Det har kocken Riki Simic och formgivaren Linn Fransson tagit fasta på när de satt ihop årets mest inspirerande läsning; SIN GLUTEN, SPANSK MAGI I KÖKET. Här finner du lättlagade recept som är både goda och värmande - och tar dig med på en smakresa genom de olika distrikten i Spanien. Vare sig du är en ständigt återkommande besökare eller aldrig haft möjlighet att resa dit får du en stor smakupplevelse genom boken. Här finns utöver rena recept, också lite mathistorik från de olika regionerna, liksom ordentliga genomgångar av typiskt spanska smaker. Pedagogiskt och enkelt beskrivet blir du både en mästare på det spanska köket med dess sociala, inbjudande matlagning och får hälsan på köpet! Riki Simic är kocken som blev känd för en matintresserad publik med "Fotbollskokboken 2x45" som blev en succé när den släpptes vintern 2013 och under 2014 tilldelades utmärkelserna "Årets kokbok" i Sverige samt "Best in the World" på Gourmand Cook Books Awards" Linn Fransson är formgivare och fotograf. Tillsammans har de skapat SIN GLUTEN, SPANSK MAGI I KÖKET - för dig som vill äta god, spansk mat och enkelt ta bort gluten ur din matlagning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »