Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2015-03-07
Upplaga
1
Förlag
Marvelin Förlag
Medarbetare
Marvelin, Jerry (foto)
Dimensioner
165 x 105 x 25 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789198222104
Var lugn, allt är i sin ordning (häftad)

Var lugn, allt är i sin ordning

Häftad,  Svenska, 2015-03-07

Slutsåld

Rebecka lever ett riktigt singelliv.
Hennes livsbekymmer sträcker sig som regel inte längre än hur hon ska undvika sin kollega Ernst som inte kan sluta flirta med henne och hur hon ska få Robin, sin bästa kompis, att inse att han borde sluta ligga runt.
En dag ser hon en man på tunnelbanan som hon inte lyckas läsa och sätta fingret på, trots sin förmåga att alltid kunna fantisera fram en främlings livshistoria. När de senare möts av en slump förstår hon snabbt att det är något mycket speciellt med den mannen och att hon måste ta reda på om hon för första gången i sitt liv träffat Honom, han som är ämnat att vända upp och ner på hennes liv.

Var lugn, allt är i sin ordning är Terese Marvelins debutroman, en historia i feel good-anda om kärlek, vänskap, svek, vardagsbekymmer och livskriser.

Boken är en fiktiv historia och är till för dig som precis som Terese Marvelin älskar att läsa om kvinnliga huvudkaraktärer med problem om allt från brända rostmackor och jobbiga grannar till olycklig kärlek och vänskapssvek. Boken kommer att erbjuda en flykt från din egen vardag till en plats och ett liv som både roar och oroar.

Håll dig uppdaterad på:

www.teresemarvelin.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »