Sagoyoga (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
33
Utgivningsdatum
2016-12-01
Upplaga
1
Förlag
Eklundhpaglert förlag
Medarbetare
Österman, Emma (form)
Illustratör/Fotograf
Evelina Hartwig, Emma Österman
Dimensioner
265 x 220 x 5 mm
Vikt
358 g
SAB
uRai
ISBN
9789198225150

Sagoyoga

Inbunden,  Svenska, 2016-12-01
351
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hej och välkommen!
Det här är en bok om sagoyoga. En saga vet du förstås vad det är, men kanske inte yoga? Yoga är olika rörelser som du gör med kroppen samtidigt som du tar långa djupa andetag. Det som är så roligt med yogarörelser är att de ofta liknar saker, som till exempel ett träd, en uggla, en fågel, en orm, en båt eller kanske en skogsmus.
Rörelserna gör dig stark i kroppen, och andetagen stark i knoppen - nästan som att du får superkrafter!

Vad är sagoyoga då?
Jo, det är ett sätt att lära sig yoga genom bilder och berättelser. Det var faktiskt just de rörelser som liknar olika fantasifulla saker som gav mig idén att göra yogastunden till en saga!
I vissa av bokens rörelser balanserar du på ett ben och då kan det hjälpa att titta på något som är stilla. Glöm inte att balansera på det andra benet också, så att kroppen och knoppen blir jämt tränade. Och du - många säger att rörelser där du böjer dig bakåt ger energi och rörelser där du böjer dig framåt ger lugn. Fiffigt va?!

Följ med mig!
På varje uppslag i boken hittar du mig och mina kompisar som gör olika yogarörelser. Antingen kan du bara härma vad vi gör eller läsa instruktionerna i molnen. Övningarna behöver inte vara perfekta på något sätt - yoga gör du efter din egen kraft och humör! Bland det bästa med yoga är just att det inte är någon tävling och att ingen kan vara bättre än någon annan.
Häng med oss in i sagoyogans värld!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »