Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Depp&Pepp (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2019-12-06
Upplaga
1
Förlag
LL Group
Originaltitel
Depp&Pepp Den magiska tankeformeln
Illustratör/Fotograf
Therése Braag
Dimensioner
280 x 230 x 15 mm
Vikt
388 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198228700
Den magiska tankeformeln (inbunden)

Den magiska tankeformeln

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-12-06
196
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den magiska tankeformeln Kan levereras innan julafton
Depp&Pepp kom till en dag för att förmedla ett tydligt och fungerande förhållningssätt till livet. Hur man kan vägleda sina egna tankar för att skapa de bästa möjliga känslorna inom sig själv. När du är din egen bästa vän då sprider du också glädje till andra.
Depp&Pepp är två tankor... en sorts fantasi-anka som symboliserar våra egna tankar och attityder, det är därför de kallas för "tankor". Ibland är det Depp som talar till oss en annan gång är det Pepp. De skapas inom oss själva, antingen från vår egen trosuppfattning eller från vår omgivning. Det magiska är att det alltid är du själv som bestämmer vem du ska lyssna till.

Christina Ahlström
"Min vision är att alla barn ska få vara lyckliga barn"
Jag har arbetat tillsammans med barn och vuxna i hela mitt liv. Som idrottsutövare, pedagog samt genom andra yrken har jag fått möjlighet att möta människor i alla åldrar och livssituationer. Att fånga upp känslor, medvetandegöra och inspirera i syfte att trygga, stärka och läka det är min passion. Idag driver jag mitt företag och har förmånen att arbeta som förskollärare, inspiratör och författare. Genom dessa kanaler vill jag vara med och skapa den bästa världen för våra barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den magiska tankeformeln
 2. +
 3. Var din egen bästa vän

De som köpt den här boken har ofta också köpt Var din egen bästa vän av Christina Ahlström (inbunden).

Köp båda 2 för 289 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den magiska tankeformeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Öppnade samtal
  Tara, 8 september 2016

  Läste boken för min 6 åring. Och tyckte själv att de roliga korta frågorna till sidornas texter var lite svåra. Men till min förvåning bubblade min 6 åring! funderingar från att hon precis har börjat förskoleklass kom fram. Spännande var det och vi glömde stundtals av att läsa boken då vi fick mycket att skratta åt :)

 2. för äldre barn
  Susanna Tunberg, 5 maj 2015

  Svårt att få min 4åring med på tåget. Passar bäst 6-10 år. Öppnar för diskussion och samtal med dina barn

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christina Ahlström

 • Var din egen bästa vän

  Christina Ahlström

  I boken möter vi tankefåglarna Depp & Pepp och känslofiguren Maggan Magnet. Med sina olika strategier vill de hjälpa det lilla trollet att få rätt inställning och vara sin egen bästa vän. Där Depp ser faror, ser Pepp möjligheter. Frågan är hur...