Format
Inbunden
Språk
Arabiska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2015-01-21
Upplaga
1
Förlag
Samuel Issa Förlag
Översättare
Sam Issa
Dimensioner
300 x 210 x 20 mm
Vikt
640 g
SAB
Fct=sg
ISBN
9789198229301

Svenska språket på arabiska

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Arabiska, 2015-01-21
301
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta läromedel är framtaget av arabtalande sfi-lärare och testat på studerande på sfi.
Läromedlet erbjuder ett effektivt lärande av det svenska språket som är koncentrerat till det som är viktigast att lära sig som nyanländ.
Det syftar till att man lär sig de vanligaste orden och meningarna som används i vardagen med mål att lära sig att föra dialoger. Alla ord och förklaringar i läromedlet är översatta till arabiska och har delar där även de svenska orden är uttalade med arabiska bokstäver. Varje kapitel innehåller övningar utifrån det man har läst, för att kunna fördjupa det man har lärt sig i ett sammanhang. I slutet av läromedlet finns ett facit där man lätt ska kunna rätta sig själv när man gör övningarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Svenska språket på arabiska
 2. +
 3. Vardagsarabiska : fokus på samtal - nybörjar- och medelnivå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vardagsarabiska : fokus på samtal - nybörjar- o... av Ali Alabdallah (inbunden).

Köp båda 2 för 913 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svenska språket på arabiska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svenska språket på arabiska
  UlliOui, 11 januari 2024

  Bra komplement till SFI undervisningen. Bra format. Lätt läst och bra uppbyggnad. Skulle rekommendera den till de som kan arabiska men inte så bra svenska

 2. Bra första bok för vuxna
  Mandolin, 2 november 2016

  Jag är fadder för nyanlända och försöker hjälpa till med språkträning på amatörnivå. Jag tycker boken är ett bra hjälpmedel och utmärkt att diskutera kring. Många språkliga klurigheter kan redas ut på "elevens" eget språk och sammanhanget blir begripligt. Jag tycker den har hjälpt mig mycket.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna