Undangömd (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2016-09-10
Förlag
Storge Förlag
Medarbetare
Özyurt, Hamdi (form)
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
154 g
SAB
Hc
ISBN
9789198238778
Undangömd (pocket)

Undangömd

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2016-09-10
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Undangömd i det vidsträckta barrskogsbältet norr om polcirkeln och skyddad av väldiga våtmarker lever Sven Johansson sitt liv avskild från resten av världen. Men hans existens är hotad. Det moderna samhället inkräktar på hans domäner. Uppförandet av en vindkraftspark hotar hela hans tillvaro. Övermakten är stor men han är beslutsam, han tänker inte låta sig köras bort. Medan byggnadsarbetena drar igång förbereder han sina motåtgärder. Han smider en plan, och medan vintern gör sitt intåg och polarnatten närmar sig inleder han sina noga genomtänkta aktioner. Kriget är ett faktum. Det är vinna eller försvinna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Undangömd
 2. +
 3. Döda kvinnor förlåter inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döda kvinnor förlåter inte av Katarina Wennstam (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Undangömd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och lätttillgänglig
  KalleL (Stockholm), 8 november 2016

  Berättelsen är rättfram, spännande och det är svårt att lägga ifrån sig boken. Även om naturromantiken blir lite väl stark emellanåt så är den här boken överraskande fängslande.

  Huvudpersonen Sven Johansson är en person som jag intellektuellt inte vill känna någon som helst sympati för, men tack vare en väl uppbyggd intrig så blir hans handlingar mer och mer begripliga.

  Den här boken ger dig en en upplevelse av vildmarken när den är som bäst: I bokform, från en soffa, inomhus. Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Holmberg

 • Nangijala - Om kärleken, döden och paradiset

  Jonas Holmberg

  Den gamle mannen står på farstubron med geväret i handen. Läkarna har gett honom klara besked. Det är slut med det självständiga livet och tillvaron på en vårdinrättning står för dörren. Men den gamle mannen har andra planer. Han tänker själv avsl...