Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mia-böckerna (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2015-06-06
Upplaga
1
Förlag
byMIA
Illustratör/Fotograf
Ann-Sofie Katus
Dimensioner
217 x 175 x 8 mm
Vikt
202 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198240603
Mia och farmor (inbunden)

Mia och farmor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-06-06
111
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hur berättar man för våra minsta barn om döden? Hur blir man glad igen? Vem ska laga plättar nu? Varför gråter inte pappa?

Mia och Farmor handlar om sorgen och saknaden efter en älskad farmor. Boken är tänkt som ett stöd när någon i barnets närhet dör. Bokens huvudperson är flickan Mia som har många funderingar kring döden efter att hennes farmor flyttat till himlen.

Mia och Farmor är en varm berättelse för dig som vill ge ditt barn en tro på att vi lever vidare efter döden och att alla kommer ses igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mia och farmor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett måste för alla barnfamiljer
    Zandra , 14 juni 2015

    Precis som i beskrivningen av boken så berörs områden som inte alltid är så lätt att prata om med sina barn. Boken kan ses som en stöttning i en svår situation, eller som ett sätt att visa för barnen att alla människor är unika och att alla reagerar olika. Den är även utmärkt att läsa inför nattning. Boken är skriven på ett sätt som både större och mindre barn kan ta till sig. Den är lika viktig för min fyraåring som för min nioåring. Jag rekommenderar denna bok varmt. Den har blivit en ny favorit!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mariana Steinmetz

  • Mia firar Jul

    Mariana Steinmetz

    Snön faller från himlen. Det gnistrar och glimmar. Äntligen är det julafton! Mia är förväntansfull. Mia tycker om julen när hela familjen är tillsammans. Snögubbe, gran, pepparkakor och lussekatter... Ja, lussekatter är nog det godaste Mia vet. To...