Enigma (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-08-15
Förlag
Förlag Waterglobe Productions
Medarbetare
Wramén, Marko T (form) / Ósk Erlingsdóttir, Anna (foto)
ISBN
9789198242539
Enigma (inbunden)

Enigma

Inbunden Engelska, 2016-08-15
449
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Enigma handlar om kvinnor. Vilsna kvinnor, desperata kvinnor, melankoliska kvinnor, nöjda kvinnor. Men framför allt handlar boken om starka kvinnor. Jag härstammar från en lång rad av starka kvinnor och från ett land fullt med själv- ständiga kvinnor. Jag är väldigt stolt över mitt ursprung och var jag kommer ifrån. Island är en liten men unik ö med mängder av naturkrafter och mysterier.
Att göra en bok med mina bilder har varit ett projekt som jag har haft i mina tan- kar de senaste åren. Jag har också under lång tid velat göra min konst tillgänglig för fler, och en bok som visar mina många sidor råder bot på det. När jag fick idén till den här boken hade jag ännu inte mött min partner Oscar. Det var när jag mötte honom som jag bestämde mig för att nu var det dags att förverkliga min idé, att göra min första bok. I mitt huvud har också funnits idén om att ha texter till mina bilder och eftersom Oscar skriver dikter såg jag det som ett tecken - nu var tiden inne!
Bilderna i Enigma är tagna under en tioårsperiod på platser som Island, Italien, Sverige, Danmark, Malta, Serbien och Australien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Enigma
  2. +
  3. Quarantine Queen, The Female Eye & other fabulous people

De som köpt den här boken har ofta också köpt Quarantine Queen, The Female Eye & other fabulo... av Anna W Thorbjörnsson (inbunden).

Köp båda 2 för 925 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Paraplysch 001

    Oscar Sjölander

    Paraplysch förlags första utgivning består av poeten Oscar Sjölanders debut. En diktsamling som rymmer det lekfulla barnets dagdrömmar till den vuxnes febrila sökande efter mening. Vi läser om en jordnära längtan efter närhet och kärlek samtidigt ...