Farovatten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bortomserien (del 2)
Utgivningsdatum
2022-07-01
Upplaga
600
Förlag
Jomiax
Medarbetare
Andersson, Jenny (red.) / Andersson, Göran (form) / Forsberg, Erik (foto)
Dimensioner
28 x 200 x 133 mm
Vikt
515 g
SAB
Hc
ISBN
9789198243086

Farovatten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-07-01
236
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Elvaåriga Linnea skolkar från byskolan på Råå och hittar en svårt sårad dykare i strandbrynet. Han dör hellre än låter henne kalla på hjälp. När Linnea förstår att en kvinna spolats upp död på samma strand, samma morgon är det för sent. Hon är redan för djupt indragen. Hon kan inte längre be sin pappa, polisen Kamran Ghaemi om hjälp.
Doften av jäst tång sveper över det lilla fiskeläget. De äldre byborna vet att ondskan är på ingång och att den kommer från havet, men de anar inte att den redan är här.
Kamran Ghaemi har fått ett ödesdigert besked och har tankarna på annat håll. Han märker varken doften av ondska eller sin dotters belägenhet.
På byns största företag, biltillverkaren GAD, jobbar Nina de Coyette och Kaiyo Lindvall. Inte heller de märker ondskans intåg eftersom de är fullt upptagna med att hantera den misslyckade lanseringen av den senaste bilmodellen. Hur kunde de släppa fram något så fult? De klandrar varandra och har slutat prata. Den vänskap som räddat dem tidigare är upplöst, just när Rååborna behöver den som bäst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Farovatten
  2. +
  3. Bortom räddning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortom räddning av Karolina Orrhede (häftad).

Köp båda 2 för 427 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Farovatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av de bästa deckare jag läst
    Anette, 17 juli 2022

    Detta är en historia som verkligen griper tag i mig och som gör att jag inte kan sluta läsa. Men det mest skickliga är hur författaren lyckas gestalta karaktärerna i boken. I många deckare jag läst kommer jag aldrig nära personerna i boken men i Farovatten känner jag mig nära alla karaktärer och kommer på mig själv att jag måste veta hur det går för dem. Läs boken, den är något utöver det vanliga!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karolina Orrhede