Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Per Lagergren
Utgivningsdatum
2014-06-01
Förlag
ID Förlag
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
94 g
SAB
Qbaab,Ohi
ISBN
9789198251012
Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats (cd-bok)

Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats

CD-bok Svenska, 2014-06-01
172
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad har ni att vinna på att jobba med jämställdhet på er arbetsplats? Hur kommer ni igång och håller liv i engagemanget? Och vad måste ledning, chefer och medarbetare bidra med för att satsningen ska lyckas?

"Jämställdhet i praktiken" visar hur ni kan skapa en arbetsplats där medarbetarnas kompetens tas tillvara och olika perspektiv får bidra till att utveckla verksamheten. Boken vänder sig både till chefer och medarbetare. Här diskuteras alltifrån jämställd rekrytering till hur ni kan utveckla organisationskulturen och chefernas ledarskap ur ett jämställdhetsperspektiv. Boken beskriver hur du som chef bör agera för att få alla med på tåget o jämställdhetsarbetet och hur ni tillsammans ser till att er satsning inte stannar på pappret, utan att det verkligen händer något. Erfarenheter från svenska arbetsplatser och resultat av forskning om kvinnor och män i arbetslivet varvas med praktiska tips och diskussionsfrågor.

Gabriella Fägerlind är civilingenjör i grunden och arbetar sedan 1998 som organisationskonsult med fokus på mångfald och jämställdhet. Hon har bred erfarenhet av mångfalds- och jämställdhetsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Hon har även skrivit boken "Mångfald i praktiken".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats
  2. +
  3. Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald av Gabriella Fägerlind (kortlek).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabriella Fägerlind

Bloggat om Jämställdhet i praktiken : så utvecklar n...