Webbstrategi för alla (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2016-02-01
Förlag
Intranätverk
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
576 g
ISBN
9789198251272
Webbstrategi för alla (häftad)

Webbstrategi för alla

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2016-02-01
310
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Boken är en introduktion till det nog alla behöver veta om man jobbar med webben, oavsett yrkesroll. Ambitionen har varit att göra ämnet kring webbstrategi mindre mystiskt och på en nivå de flesta ska förstå, utan svåra ord eller invecklade resonemang.

Delar som tas upp är bland annat hur man koreograferar innehållet som utgör en webbplats, något som kallas för informationsarkitektur. Många sidor avhandlar olika webbdesign-strategier, såväl några populära som prioriterar mobilanvändare först men också några mindre kända som exempelvis fokuserar på tillgänglighet först och häftig funktion som sekundärt. De två sista delarna går igenom vad man kan behöva veta om ens webbplats lider av prestandaproblem, och avslutningsvis kommer en hälsokontroll du kan göra själv på en webbplats.

Denna bok är inte för dig som vill ha programmeringskod eller söker en orgie av tekniska tips. Däremot finns det gott om resonemang, idéer och knep du kan använda dig av i ditt praktiska arbete med webben. Denna bok ger dig inte ett färdigt förslag på en webbstrategi, men du kommer få kunskaper för att utforma din egen. S
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Webbstrategi för alla
  2. +
  3. Webbanalys - förstå och förbättra användarnas upplevelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Webbanalys - förstå och förbättra användarnas u... av Marcus Österberg (häftad).

Köp båda 2 för 620

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marcus Österberg

Bloggat om Webbstrategi för alla