Främling. Inkräktare
Fler böcker inom
Format
MP3-spelare med fil
Språk
Svenska
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2015-11-19
Förlag
Zakuli förlag
SAB
Hc.016
ISBN
9789198251333
Främling. Inkräktare

Främling. Inkräktare

MP3-spelare med fil Svenska, 2015-11-19
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I denna novellsamling finns tretton berättelser samlade. Här finner du bland annat tjuvar, Facebookälskare och en sommargatt.

En flicka blir biten av en orm på fjället. Hon påstår att det är en lindorm. En desperat kamp mot tiden startar där hennes morfar förtvivlat söker efter något som kan hjälpa henne. Det tar honom långt ner i underjorden, till en främmande värld där människan inte hör hemma.

Lisas älsklingar blir en dag plötsligt som tokiga i skogen. De skäller och kryper ihop intill hennes ben. Någon eller något finns där ute, och iakttar henne.

En kvinna blir begravd med ansiktet neråt samtidigt som en mystisk holme dyker upp ur sjön Nimmerns grumliga vatten. Vad har egentligen hänt i de östgötska skogarna som lett till detta hemska öde?

När de vaknar mitt i natten av oljudet tror de att det är åskan som går. På morgonen ljuder larmet. Utanför staden står den, obelisken, och blickar ner på dem från kullen.

Vågar du lyssna?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Främling. Inkräktare
  2. +
  3. Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen f... av Hans Olsson, Mattias Kuldkepp, Linda Mankefors, Fredrik Björkman, Nathalie Sjögren (kartonnage).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Främling. Inkräktare