Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
99
Utgivningsdatum
2020-01-06
Förlag
Mötesutveckling Sverige AB
Dimensioner
239 x 169 x 10 mm
Vikt
204 g
SAB
Bi,Qbab
ISBN
9789198253610
Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten

Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten

Spiral Svenska, 2020-01-06
269
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det här är boken som räddar dig från tråkiga och ineffektiva möten!
En praktiskt inriktad bok med 28 konkreta metoder för att inleda, genomföra och avsluta effektiva möten. Metoderna är enkelt beskrivna och ger dig som håller i olika möten verktyg för att nå era mål genom hjärnsmarta möten.

Många möten tar mer tid och kostar mer pengar än de flesta tror. Författarna menar att de flesta redan vet att det är viktigt med ett tydligt syfte och mål. Mötesledarens utmaningar består i stället av att planera och genomföra rätt innehåll och upplägg. Därför får du som läsare konkreta tips och metoder uppdelat i tre olika avsnitt; Uppstart, Idégenerering och beslutsfattande samt Avslut. Genom att använda rätt metoder för respektive del säkerställer du att deltagarna har mycket energi genom hela mötet, konferensen eller utbildningen.

Den första upplagan av boken kom 2015. I den nya reviderade upplagadan får du ännu fler metoder, men också konkreta tips för hur du kan planera ett effektivt möte, slutsatser från aktuell forskning och råd för vad som krävs för ett hjärnsmart möte.

Boken har ett smidigt format och ringpärm för att du lätt ska kunna ha den med dig och vika upp det avsnitt som hjälper dig bäst vid rätt tillfälle. Metoderna är pedagogiskt beskrivna med tydliga exempel och färgglad layout som förhöjer innehållet.

Författarna Karin Hedén och Fredrik Bauer är uppskattade som utbildare, föreläsare och mötesdesigners. De brinner för att skapa interaktiva möten, konferenser och utbildningar som verkligen skapar effekt, affärsnytta och resultat. I den här boken får du ta del av deras favoritverktyg och bästa tips som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mötesräddaren : 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten
  2. +
  3. Kreativ på jobbet : roligare och smartare möten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kreativ på jobbet : roligare och smartare möten av Ewa Svensson, Kristina Swenningsson (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner