Massor av pocketfynd
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2016-03-31
Förlag
Constant Reader
Översättare
Maria Lindén
Originaltitel
Nature Cure
Medarbetare
Matell, Louise (form)
Dimensioner
203 x 145 x 15 mm
Vikt
279 g
SAB
Hce.04
ISBN
9789198261035
Den helande naturen (storpocket)

Den helande naturen

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2016-03-31
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Richard Mabeys kliniska depression var så tillintetgörande att han varken kunde arbeta, eller upprätthålla relationer med familj eller vänner. Han drack för mycket, tog för många tabletter och värst av allt, han förlorade all livslust. Den här fantastiska boken beskriver hans gradvisa återgång till en ljusare livssyn.

I Den helande naturen beskriver Mabey hur han fann modet att förändra sin livsmiljö från skog till kärr och plana öppna ytor. Han flyttade till Norfolk. Han blev kär.
I boken använder han sig av naturens metaforer och myter flyttfåglarna, de växlande årstidernas magi och påvisar hur den brittiska landsbygden ökat hans förståelse för vad som verkligen betyder något och återställde hans livsgnista.

Uppbyggd som en roman, uppriktig, enastående och sökande är Den helande naturen en bok om hopp, inte bara för enskilda människor, utan för hela vårt släkte.

Ditt förhållande till djuren och skogen alldeles utanför din dörr kommer aldrig mer bli sig likt efter att du läst Den helande naturen. Du kommer se, känna och höra tusentals nya saker tack vare Mabey.

Den helande naturen ingår i Random Houses shelf help-serie.

Den helande naturen hör till det bästa som någonsin skrivits om naturen som öppenvårdsavdelning för deprimerade människor. Själva medicineringen (kärlek och poesi) gör inte saken sämre. Fredrik Sjöberg, författare till Flugfällan.

En lysande, uppriktig och innerlig memoar. Beskrivningen av hur han bröt sig loss från sin depression, omformade sitt liv och återigen fick kontakt med naturen är inget annat än ett manifest för att leva. Mabeys speciella vision, sprungen ur ett liv av läsning och observationer är ytterst optimistisk. The Sunday Times.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den helande naturen
  2. +
  3. Jordad : enklare liv i kollapsens skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jordad : enklare liv i kollapsens skugga av David Jonstad (pocket).

Köp båda 2 för 154 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den helande naturen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Seg och flummig.
    Liljedalen, 7 februari 2017

    Jag ger inte upp lätt när set gäller böcker, men denna slutade jag läsa. Det var segt och flummigt och gav mig ingenting.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den helande naturen