Gränslös : roliga, allvarliga och annorlunda berättelser om resor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Gränslös (del 1)
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
1
Förlag
Sandnejlika Förlag AB
Översättare
Helena Björk, Markus Nilsson
Medarbetare
Resau, Laura (förf.) / Rose Smith, Jennifer (förf.) / Mutsuki Mockett, Marie (förf.) / Visintainer, Carrie (förf.) / McNamara, Mei-Ling (förf.) / Roberts, Suzanne (förf.) / Weed, Laurie (förf.) / Sewell Matter, Laura (förf.) / DeSanctis, Marcia (förf.) / Liu Kellor, Anne (förf.) / Brown, Jennifer S
Dimensioner
210 x 138 x 15 mm
Vikt
326 g
SAB
N.07
ISBN
9789198265606

Gränslös : roliga, allvarliga och annorlunda berättelser om resor

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-08-06

Slutsåld

När vi reser är det först för att komma bort och sedan för att komma hem. Före resan hoppas vi få uppleva något nytt: människor och miljöer, länder och livsstilar. Efter resan har någonting hänt och vi är inte riktigt samma personer som innan.

Det här är en samling personligt skrivna historier om resor och om vanliga men viktiga saker som händer när vi reser. Författarna berättar med humor och vemod om platser och händelser som förändrat deras liv. Flera av berättelserna har tidigare publicerats i amerikanska bästsäljande och prisbelönta reseantologier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gränslös : roliga, allvarliga och annorlunda berättelser om resor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärt om reseupplevelser
    Nils Lennart Nilsson, 29 september 2015

    Boken var en mycket positiv överraskning. Ytterst intressanta, välskrivna och tänkvärda berättelser om upplevelser på udda platser. Inte minst överraskande var att alla nitton texterna är skrivna av kvinnor. Liksom i många andra goda reseskildringar är författarna lika mycket ute efter att finna sig själva som att utforska främmande miljöer.

Visa alla 1 recensioner