Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2016-09-21
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Originaltitel
Östberga komvux - matematik för vuxna med särskilda behov
Medarbetare
Enström, K.J. Elton (form)
Illustratör/Fotograf
Olle Ljungström
Dimensioner
181 x 110 x 9 mm
Vikt
161 g
ISBN
9789198269413
Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov (pocket)

Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2016-09-21
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
ALDRIG KOMMER MATTE VARA TRÅKIGT IGEN!
Olle Ljungström, Ebrahim Isaacs och Joel Uhr är Östberga komvux och deras mattebok kommer nu i nytryck som pocket och innehåller fler ocensurerade tal denna gång.

Verket består av svidande samhällskritik och brutal humor och författarna hämtar sitt material direkt ur verkligheten och ställer frågor som; hur mycket en svensk penis är värd per cm i högre lön, hur många 70-isar företagsmålvakten Pelle får för att sitta i 24 styrelser eller varför Jossans våldtäktsman får 80% strafflindring.

Författarna synliggör samhälleliga orättvisor genom förryckt humor som får dig att gråta av flera anledningar, men mest för att det är så jävla roligt. Musikern och konstnären Olle Ljungström står för de förryckta illustrationerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov
 2. +
 3. Hannas blommor & blad : Kransar, mandalor, buketter och annat blomsterpysse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hannas blommor & blad : Kransar, mandalor, buke... av Hanna Wendelbo (häftad).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brutalmatematik för vuxna med särskilda behov. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Brutal matematik!
  Tomas E, 15 december 2016

  Som matematiklärare har jag ibland svårt att förklara för- och uppmuntra mina elever att lära sig mer om problemlösning. I denna bok finns många verklighetsanknutna, dock lite väl storstadsbaserade, exempel som jag kan använda i min undervisning... INTE!
  Den är bara för eget bruk. Härlig läsning med många skratt utlovas. Jag för vidare samma rekommendation som jag fick när jag köpte den. Köp två! En till dig själv och en till alla andra, för utlåning eller gåva.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Pekbok för ungar från betongen

  Joel Uhr, Josefin Herolf

  Äntligen är den här! Pekboken som inte tråkar ut föräldrar. Men den är mer än så för här är nu pekboken som ger mer än de vanliga plattityderna. Den tar upp en del av det svenska språket som vanligtvis förbises och motarbetas men som ändå lever vi...