Zinfandelsommar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-30
Förlag
C Publishing AB
Illustratör/Fotograf
Jonas Rahm
ISBN
9789198276961

Zinfandelsommar E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-06-30
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Andrea ville bli flygledare. Nu är det för sent. Istället jobbar hon på bibliotek. Motvilligt letar hon fram böcker om Ernst keramik och livsvisdomar, om att färga ullgarn och annat pas important. Hon skriver boktips men folk lånar bara skräp, dessutom sätter de tillbaka böckerna på fel plats.

Andrea vill dricka rödvin och drömma sig tillbaka, lyssna på Céline Dion och googla efter Xavier som hon lärde känna för länge sedan. Men minnena är inte bara bra, hon har fortfarande ångest och mardrömmar.

Tjugo år tidigare jobbar Andrea på l"Hôtel Clos de Sadex, ett lyxhotell vid Genèvesjön. Hon serverar frukost med smöriga croissanter, ostar och charkuterier hon inte kan uttala. Det dricks Zinfandel till lunch och kontrasterna mot livet i föräldrarnas radhus och Skogaholmslimpor med hushållsost är stora. Andrea vill vara en del av det lyxiga men inte mycket blir som hon tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Persson

  • Valpolicellavår

    Pernilla Persson

    Andrea har gjort slut med Lars-Leo och sagt upp sig från sitt jobb som bibliotekarie. Hennes hemlighet är avslöjad och sonen Frans har stuckit för att leta efter den han tror är hans pappa. Andrea bryter ihop, tar bilen och kör. När hon står i kök...

  • Över en vårfika

    Cecilie Östby, Mirjam Lindahl, Carina Aynsley, Pernilla Persson, Cecilia Hultberg

    Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar, filosoferar och löser världsproblem. I novellantologin "Över en vårfika" har vi samlat 26 berättelser om saker vi inte pratar om. Allt från missbruk, panikångest, otrohe...