Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-21
Förlag
C Publishing AB
Dimensioner
177 x 110 x 16 mm
Vikt
186 g
ISBN
9789198276985
Valpolicellavår (pocket)

Valpolicellavår

Pocket,  Svenska, 2023-08-21
98
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Valpolicellavår Kan levereras innan julafton
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  39
Visa alla 1 format & utgåvor
Andrea har gjort slut med Lars-Leo och sagt upp sig från sitt jobb som bibliotekarie. Hennes hemlighet är avslöjad och sonen Frans har stuckit för att leta efter den han tror är hans pappa. Andrea bryter ihop, tar bilen och kör. När hon står i köket i Schweiz, hemma hos mannen hon varit hopplöst förälskad i under tjugo år, upptäcker hon att han är tråkig, inte alls den hon drömt om. Dessutom är hon gravid med Lars-Leo, som hon stött bort för det blev alldeles för mycket känslor, för snabbt. Nu säger han att han älskar henne och vill att de ska bila till Valpolicella.

Merde! Andrea måste berätta sanningen för Frans, men vad händer om han vill ha kontakt med sin pappa? Mannen Andrea flydde från som gravid nittonåring. Och hur ska Andrea våga lita på Lars-Leo? Är det nu hon ska söka till flygledarutbildningen? Andrea gör som vanligt när hon är osäker. Hon tänker tillbaka, ältar skammen hon burit på i tjugo år. Sen gör hon listor, skriver dagbok och sorterar kryddor i bokstavsordning.

Valpolicellavår är en varm relationsroman om ambivalens, skam och att våga, en fristående fortsättning på Zinfandelsommar (2021).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Valpolicellavår
 2. +
 3. Zinfandelsommar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zinfandelsommar av Pernilla Persson (häftad).

Köp båda 2 för 217 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Persson

 • Zinfandelsommar

  Pernilla Persson

  Andrea ville bli flygledare. Nu är det för sent. Istället jobbar hon på bibliotek. Motvilligt letar hon fram böcker om Ernst keramik och livsvisdomar, om att färga ullgarn och annat pas important. Hon skriver boktips men folk lånar bara skräp, des...

 • Över en vårfika

  Cecilie Östby, Mirjam Lindahl, Carina Aynsley, Pernilla Persson, Cecilia Hultberg

  Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar, filosoferar och löser världsproblem. I novellantologin "Över en vårfika" har vi samlat 26 berättelser om saker vi inte pratar om. Allt från missbruk, panikångest, otrohe...