Hälsa för livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2017-12-01
Upplaga
1
Förlag
NBV Skåne
Originaltitel
Hälsa för livet
Medarbetare
Sandberg, Camilla (förf.)
Dimensioner
210 x 210 x 8 mm
Vikt
400 g
SAB
Vna
ISBN
9789198284799
Hälsa för livet (häftad)

Hälsa för livet

Häftad Svenska, 2017-12-01
109
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hälsa för livet är ett inspirations- och studiematerial för alla som är intresserade av hälsa och sitt välbefinnande. Bakom materialet står NBV Skåne och Frisksportens Ungdomsförbund.
Studiematerialet innehåller tolv rikt illustrerade artiklar om viktiga aspekter av hälsa. Läsaren introduceras först i olika begrepp och dimensioner av hälsa och folkhälsa och får sen fördjupa sig i en rad artiklar på spännande teman. Läsaren får ta del av fakta och handfasta råd kring god och hälsosam mat, goda sömnvanor och stresshantering. Kapitlen om motion, frisksport, sexuell hälsa och psykisk hälsa ger nya insikter för ett friskt och meningsfullt liv. Artiklar om alkoholens och tobakens negativa hälsoeffekter och sambandet mellan hälsa och livsstil ger läsaren kunskaper för att göra kunna göra nya val och förändringar för en hälsosammare livsföring.
Hälsa för livet innehåller både information, råd och inspiration i ord och bild för att uppnå ett gott och hälsosamt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hälsa för livet
 2. +
 3. Den kvantifierbara människan - att själv mäta sin hälsa : Kroppsnära teknik och hälsoappar - etiska aspekter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den kvantifierbara människan - att själv mäta s... av Socialdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • I gott sällskap : om sällskapslivet i Sverige

  Jan Gyllenbok

  De flesta är medlemmar i en förening, ett ordenssamfund, ett gille, en intresseorganisation eller en klubb någon gång i sitt liv. Beteckningarna för mer eller mindre formellt sammansatta ideella organisationer är många. Föreliggande bok är ämnad a...

 • Encyclopaedia of Historical Metrology, Weights, and Measures

  Jan Gyllenbok

  This first of three volumes starts with a short introduction to historical metrology as a scientific discipline and goes on with an anthology of acient and modern measurement systems of all kind, scientific measures, units of time, weights, curren...