Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Människoöden i it-världen (del 2)
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2019-05-21
Upplaga
1
Förlag
Fiality Publishing
Originaltitel
Ingrid
Dimensioner
233 x 158 x 20 mm
Vikt
546 g
SAB
Hc
ISBN
9789198286328

Ingrid

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2019-05-21
242
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Ingrid Karlbergs son dör på operationsbordet är hon inte bara en sörjande mor. Hon är också en framgångsrik affärskvinna som får sitt livs utmaning.

Om sjukhuset haft fungerande rutiner och system och använt den it-lösning hennes företag First-Aid-IT erbjuder, hade sonen fortfarande varit vid liv. Det driver Ingrid in i en kamp om att vinna en offentlig upphandling av ett nytt sjukvårdssystem - till varje pris. Men konkurrensen är hård och den politiskt styrda beslutsprocessen svår att bemästra.

Hon kastas in i en härva med allt från ohejdad girighet, lögner, inkompetens och fejknyheter till rena mutor och utpressning. Sonens död får inte ha varit förgäves. Ska hon lyckas?"

Ingrid" är andra delen en romanserie om människor i it-världen.

Böckerna är samtidsskildringar i en genre som kallas "fiality" (fiction-based-on-reality). Det här dramat spelas upp mot en kuliss som innehåller bland annat skandaler runt Nya Karolinska, läckan i Transportstyrelsen och turerna runt #metoo. Handlingen är förlagd till Sundbyberg, Stockholm och Lyckestad, som är huvudort i en fiktiv region i Norrland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingrid
  2. +
  3. Första vågen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Första vågen av Staffan Ekegren (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Löfström

  • Maktspel

    Mats Löfström

    När Malin Brink kallas till Sten-Erik Hööks kontor vet hon inte riktigt vad hon ska förvänta sig. Hon har jobbat hårt, lagt ner hela sin själ i arbetet, men att företagets ägare skulle vilja träffa henne personligen hade hon inte väntat sig. Men S...