Våga vara rädd: en bok om utmattningssyndrom (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (73.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lina Gottschlag
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Parus förlag
ISBN
9789198288513
Våga vara rädd: en bok om utmattningssyndrom (ljudbok)

Våga vara rädd: en bok om utmattningssyndrom (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2016-05-12
147
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad sker i kroppen när vi utsätts för stress under en längre tid? Hur lindrar jag min oro inför alla främmande symtom i kroppen? Vad sker med mina relationer när jag inte längre orkar hålla ihop? Kommer livet någonsin bli som det var innan, och vill jag det? När är jag redo att komma tillbaka till arbetet?

Självbiografiska delar varvas med fakta och som läsare får du följa utmattningssyndromet genom fyra faser: uppvarvning, kaos, återhämtning och nyorientering.

Boken är faktagranskad av specialistläkare inom stressmedicin:
"Viktig och välskriven bok, hoppingivande med stor igenkänning. Mycket värdefullt för en person med utmattningssyndrom, familj och arbetsgivare. Emma Holmgren beskriver ett komplicerat medicinskt förlopp på ett lättfattligt och korrekt sätt. Det här borde vara en given läsning även för primärvårdsläkare, Försäkringskassan, politiker och landstingets tjänstemän inom sjukvårdssektorn."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Holmgren

  • Utmattad : en novellsamling om stress

    Emma Holmgren

    Stress är den främsta orsaken till sjukskrivning i Sverige. Bakom statistiken finns helt vanliga människor som trodde att de aldrig skulle drabbas. Tjugofyra modiga novellskrivare delar med sig av sin historia och ger dig som läsare en unik inblic...

  • Tant Vildas magi

    Emma Holmgren

    På stenmuren i mormors stora trädgård ligger en ovanlig nyckel och glänser i solen. När Moa och Linnea hittar den blir ingenting sig likt. Vem är pojken med den höga hatten? Hur kan rabarberna vara lika stora som träden? En mormor som kan hjula sk...

Bloggat om Våga vara rädd: en bok om utmattningssyndrom