Utmattad : en novellsamling om stress (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2017-02-21
Förlag
Parus förlag
Medarbetare
Stankovic, Nikola (foto)
Dimensioner
210 x 15 x 13 mm
Vikt
323 g
SAB
Ls,Dokb
ISBN
9789198288544

Utmattad : en novellsamling om stress

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2017-02-21
99
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stress är den främsta orsaken till sjukskrivning i Sverige. Bakom statistiken finns helt vanliga människor som trodde att de aldrig skulle drabbas.

Tjugofyra modiga novellskrivare delar med sig av sin historia och ger dig som läsare en unik inblick i utmattningssyndromets verklighet. Möt bland annat den unga studenten med höga ambitioner, kvinnan som älskar en alkoholist, chefen som en dag bestämmer sig för att aldrig mer gå till jobbet, politikern som svimmar på väg till ett möte, polisbefälet som kämpar i motvind på en mansdominerad arbetsplats, mamman som strävar efter perfektionism och sjuksköterskan som måste ge upp och inse att det är hon som behöver vårdas.

En av årets viktigaste böcker i ett samhälle som är i desperat behov av större förståelse och kunskap om stressrelaterad ohälsa.

Av varje såld bok skänker Parus förlag 20 kronor till stressforskningen via Hjärnfonden.

MEDVERKANDE:

Eva Lind Johansson, Sara Arvidsson, Lotta Lundh, Torbjörn Lövendahl, Lena Posselwhite, Annie Lindgren, Sandra Borgh Classon, Helén Hedlund, Andreas Brodin, Emma Holmgren, Susanna Rydin, Jenny Schagerlind, Anneli Hedén, Charlotte Wikhall, Anna Säfström, Marcus Ljunqvist, Amanda Rosén, Anna Backe, Christine Nord, Anna Flodell Lindberg, Yvonne Öhlin Berkelund m.fl.

Novellsamlingens initiativtagare och redaktör är Emma Holmgren, författare till Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utmattad : en novellsamling om stress
 2. +
 3. Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom av Emma Holmgren (kartonnage).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Utmattad : en novellsamling om stress. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Beskriver utmattning på ett bra sätt!
  Bianca Gustafsson, 14 augusti 2018

  Mycket beskrivande noveller som ger dig en ordentlig inblick i hur en utmattad person upplever sin utmattning både före och efter. Hjälpte mig som utmattad att förstå vad jag gick igenom, och att utmattning upplevs olika av alla människor! Rekommenderar denna bok!

 2. Vi är många
  Eva , 2 april 2018

  Många blir idag utmattade och känner sig ensamma och otrygga. Med denna boken i sin hand där 24 personer beskriver sin utmattning blir man inte ensam. Att veta att man delar sitt öde med andra gör en inte friskare, men efter att ha läst boken vet man att man inte håller på att bli tokig utan att det är normalt att känna det man känner.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Holmgren