Bokmärkesängeln (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2016-12-05
Upplaga
1
Förlag
Parus förlag
Dimensioner
212 x 137 x 13 mm
Vikt
275 g
SAB
Hc
ISBN
9789198288599
Bokmärkesängeln (inbunden)

Bokmärkesängeln

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2016-12-05
109
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Eva och Lars glider allt längre ifrån varandra när vardagens måsten och småbarnsåren tar över. När Eva sägs upp från sin anställning i garnaffären står hon inför nya livsval. De långa sysslolösa dagarna driver henne tillbaka i tiden, till kyrkogården, äldreboendet och det förfallna huset. Det förflutna hotar att komma ikapp och det blir allt svårare att leva med lögnerna som hon använt för att skydda sig själv. Vet Evas man överhuvudtaget vem hon är?

Charlotte Wikhall debuterade som författare år 2011. Sedan dess har hon gett ut ytterligare sju romaner. Hennes femte roman, Mirakeldagar, blev nominerad till Selmapriset år 2014. Bokmärkesängeln är Charlottes första roman som ges ut av Parus förlag. I boken synliggör Charlotte Wikhall den skam och skuld som ofta är förknippad med psykisk sjukdom.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bokmärkesängeln
 2. +
 3. De obotliga optimisternas klubb

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Jean-Michel Guenassia (pocket).

Köp båda 2 för 172 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bokmärkesängeln. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Växer med varje sida

  Jag gillade denna boken är gripande, komisk och mycket lättlästa. Ju fler sidor jag läste ju mer växte innehållet och den blev svår att släppa. Rekommenderar den varmt.

 2. Nineves förtrollade värld
  Maggi, 2 mars 2017

  En fin blandning av socialrealism och förtrollad värld. Charlotte Wikhall spinner ett vackert och intrikat nät av antydningar som ger en aning om att något mycket intressant finns där någonstans, på nästa sida, eller nästa. Jag blir fängslad från första uppslaget och vill bara veta mer om Nineve, Nina och Eva. En underbar historia om livsöden som rymmer mycket lidande men också mycket kärlek och överlevnadskonst.
  Det är med en blandning av sorg och glädje jag slår igen den färdiglästa boken.

 3. Som vanligt en bra bok med kanon författarinna

  Fantastisk bok som Man fastnar i tills den tar slut. Alltid så med Charlottes böcker. Rekommenderas varmt och hoppas många kommmet att få upp ögonen för henne

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Bokmärkesängeln