Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2015-12-01
Upplaga
2
Förlag
Sileo
Dimensioner
200 x 150 x 10 mm
Vikt
309 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789198291100
Mellanmål på väg (häftad)

Mellanmål på väg

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-12-01
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Mellanmål på väg är den perfekta boken för dig som är på språng och vill ha lättlagade mellanmålsidéer bortom smörgås. Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma och ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider och mellanmål. Mellanmål på väg är mer än en receptbok. Här får du smarta tips på vad som alltid är bra att ha hemma. Dessutom får du nya insikter om vad ett mellanmål är, förutom kunskaper om näringslära och annat som är bra att veta - för ett hälsosamt liv.

Denna andra upplaga innehåller uppdaterade kapitel om näringslära och Mia Ånemyrs egen livshistoria. Mia är hälsoinspiratör, matkreatör och föreläsare med lång erfarenhet av kostfrågor och livsstilsplanering. Hennes ryggsäck med en barndom fylld av beroende och medberoende, vuxenliv med fetma och överviktsoperationer, har gett henne styrkan att till slut finna en hållbar väg. Här delar hon frikostigt med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra.

"En toppenbra bok som även tar upp näringslära, så att man förstår varför man ska se maten som ett bränsle."

"En inspirerande och nytänkande bok om det så viktiga mellanmålet som alla har nytta av."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Ånemyr

  • Adrians kalasbok : naturligt gott

    Mia Ånemyr

    Kreativ och rolig matlagning med barn och barnbarn Mia Ånemyr är inte bara hälsoinspiratör, matkreatör och föreläsare med lång erfarenhet av kostfrågor och livsstilsplanering. Framförallt är hon mormor - Adrians mormor. Adrians kalasbok är hennes ...