Lou 7. Kojan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lou (del 7)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2016-10-30
Upplaga
1
Förlag
Wibom Books
Översättare
Lotta Riad
Originaltitel
Lou 7 - La Cabane
Medarbetare
Sjölund, Petter (form)
Dimensioner
272 x 192 x 8 mm
Vikt
317 g
SAB
uHci
ISBN
9789198293500
Lou 7. Kojan (inbunden)

Lou 7. Kojan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2016-10-30
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett nytt sommarlov väntar. Den här gången åker Lou och vännerna till världens ände - Lervällingby. Den idealiska platsen om man vill fly den moderna va¤rldens och ista¤llet uppta¤cka naturen. Något som de alla vill pröva på men kanske inte vet vad det exakt innebär. En del överraskningar och besvikelser väntar. Tillsammans bygger vännerna en magnifik koja och i bästa Lou-anda uppstår nya möten, förvecklingar och starka känslor uppstår. I detta efterla¤ngtade album sta°r Lerva¤llingby i centrum fo¤r all tidens olo¤sta ga°tor och mysterier. 

Den franske fo¤rfattaren Julien Neel har med sina bo¤cker om Lou skapat ett illustrarat universum som a¤lskas av barn va¤rlden o¤ver. Bo¤ckerna har tillsammans sa°lt mer a¤n 2.5 miljoner ex, vunnit ett flertal priser - bland annat Barnens Bokjury-, blivit ba°de animerad tv-serie och filmatiserad fo¤r bio. I detta hett efterla¤ngtade album fa°r läsarna a¤ntligen veta hur det ga°r fo¤r Lou, som de nu har fo¤ljt i hela sex tidigare album.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lou 7. Kojan
  2. +
  3. Lou 8. På väg mot nya äventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lou 8. På väg mot nya äventyr av Julien Neel (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lou 7. Kojan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lou 7
    Åsa, 5 november 2016

    Superkul att Lou 7 äntligen har kommit och att den är så bra och så fin! Jag skummade Lou 5 innan jag läste 7:an och nu ska jag läsa om 6:an. Ser mycket fram emot det!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Julien Neel