Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (31: a u)
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
21
Förlag
IJK förlag
SAB
Ohab-c:oe
ISBN
9789198294095
Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (31: a u)

Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (31: a u)

Spiral Svenska, 2018-08-29
344
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Dessa läsanvisningar är just läsanvisningar. Det betyder att de inte ger Dig sakkunskaper i ämnet arbetsrätt. Läsanvisningarna är i stället en sammanfattning av de moment som Du bör behärska efter att ha studerat boken Personaljuridik. Boken innehåller 26 kunskapsprov. Läsanvisningarna följer helt boken och dess disposition.
Jag är fullt medveten om att studier är något högst personligt. Det är därför svårt att ange hur man ska studera in ett visst material. En för många människor gemensam "studienämnare" är dock att "bilder" ger liv åt fakta och understundom kan fungera som "klädhängare i kunskapens garderob". Av dessa skäl har jag försett läsanvisningarna med en hel del "bilder". Den tjugoförsta upplagan av Att läsa Personaljuridik har reviderats och anpassats till den trettioförsta upplagan av Personaljuridik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (31: a u)
  2. +
  3. Genomförande av ändringar i utstationeringsdirektivet. SOU 2019:25 : Betänkande från 2018 års utstationeringsutredning (A 2018:03)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Genomförande av ändringar i utstationeringsdire... av Arbetsmarknadsdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 601 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar...