Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (122.8 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Johannes Hansen
Utgivningsdatum
2019-06-29
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789198294408
Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (ljudbok)

Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-29
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under skolåren vågar Johannes inte ens stå framför klassen och peka på en karta. Han fryser till is varje gång han vill prata med tjejen han tycker om. Hans trygghetszon är trängre än ett nålsöga. Men när han en dag upptäcker böcker om personlig utveckling blir det början till en total livsvändning. För Johannes blir de här böckerna lika storslagna fantasier som rymdäventyr och superhjältar. Skillnaden är bara att de är på riktigt. Det går att bli en sådan människa som böckerna talar om!

Genom nedslag i de olika faserna i sitt liv tar Johannes med oss på resan från noll till hundra, från att stå darrande inför en skolklass till att förtrolla ett auditorium, från att vara en loser till att bli en ledare. Han tvingar sig själv att göra det han inte vågar, och när han inte lyckas får han andra att tvinga honom.

Via sadistiska fallskärmsinstruktörer, kompromisslösa Stureplansbrats, oböjliga mentorer, kollapsande kärlekshistorier och skärselden i ett meditationscenter tar sig Johannes steg för steg närmare drömmen att förändra världen, att föreläsa på alla kontinenter, att bli modig genom att aldrig sluta vara rädd. Parallellt berättar han den unika historien om sina föräldrar och den ganska vanliga historien om en osäker tonåring.

Johannes Hansen är föreläsare, rådgivare och expert på ledarskap. Han har tränat med två av världens främsta namn inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins. Sedan 2011 har Johannes coachat över trehundra vd:ar i ledarskap och föreläst för över hundratusen människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fuck your fears : utmana dina rädslor och...