Den förlorade ön : Unspoken Story of the Blyton Five (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2016-04-22
Förlag
Lucifer förlag
Dimensioner
195 x 128 x 9 mm
Vikt
200 g
ISBN
9789198296433
Den förlorade ön : Unspoken Story of the Blyton Five (häftad)

Den förlorade ön : Unspoken Story of the Blyton Five

Häftad Svenska, 2016-04-22
189
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Fem på nya äventyr
This is the true story of the Famous Five - nu på svenska. Den sanna historien om Julius-Rick-Ann-Freddie-and-Finn-the-dog, rakt av utan den förskönande spegel som Enid alltid betraktade sig själv i - och omvärlden. När jag vid hundraårsminnet 1997 hittade detta manuskript blev jag skärrad och hennes dotter Imogen inte mindre: "Jag tror inte att Blytons läsekrets skulle acceptera en historia som förmörkar personer och intrig på detta sätt - barn läser henne för den trygga, moraliskt högstående och optimistiska ton som finns i böckerna, i lika hög grad som för den spännande historien." Hon trodde inte att modern kunnat skriva en berättelse som så flagrant avviker från vad läsare förväntar sig.
-Det är nog sant att vi läsare skulle kunna tänkas förskräckas, men vi som läste Femböcker som barn är inte längre barn. Långsamt har verklighetens gift smugit sig in i också våra liv.

Fem på nya vägar. Jag tror inte att någon av dem förstod att det började vid en helt normal frukost. Först efteråt insåg de kanske hur förödande brevet var som deras far läste upp.
Så hur skulle väl någon av dem kunnat förhindra det som drabbade Freddy, men egentligen lika mycket dem alla: förlusten av barndomens ö. Enid hade på alla sätt försökt förhindra det; kanske hon inte förstod att det var oundvilkigt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den förlorade ön : Unspoken Story of the Blyton Five
  2. +
  3. Skärens hemlighet. Bok 3 Herrhambra Gård ; Bok 4 Världsutställningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärens hemlighet. Bok 3 Herrhambra Gård ; Bok ... av Lasse Rabenius (häftad).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lasse Rabenius