Lev helt enkelt : och vägen dit (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2017-12-18
Upplaga
1
Förlag
Daughter of a King Publishing
Originaltitel
Lev helt enkelt
Medarbetare
Karlsson, Marie (form) / Inger, Martin (foto)
Illustratör/Fotograf
Marie Karlsson
Dimensioner
253 x 245 x 19 mm
Vikt
931 g
SAB
Qcb
ISBN
9789198308280
Lev helt enkelt : och vägen dit (inbunden)

Lev helt enkelt : och vägen dit

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-12-18
339

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Där Pippi Långstrump möter japansk filosofi i Smålandsskogen

Lev.
Lev helt
Lev helt enkelt.
Nu kommer äntligen uppföljaren till den omtyckta och omtalade boken Från frustration till flow med lean@home av Eva Jarlsdotter .
Inspirerad av den japanska metoden LEAN, Pippi Långstrump och en dos sunt bondförnuft ger den verktyg att förändra din vardag på ett uthålligt vis. På ditt vis.
Med hjälp av vackra fotografier och illustrationer berättar vi hur du med de många små ständiga förbättringarna kan leva ett mer harmoniskt och hållbart liv. Genom att tänka i flöden kan du frigöra tid, pengar, energi för det som är viktigt och värdeskapande för dig.
Inspireras av tyska globetrottern Jeanette, maken Peter och åttaåriga dotter Eja på deras lean@home förändring. Idag de djupt rotade i den småländska myllan efter karriärer på flera kontinenter och de bjuder in oss till sin familj för att visa hur deras vardag har förändrats med lean@home. Med en stor dos självdistans och humor där du som läsare får insikter, igenkänning och inspiration vägleds du genom konceptet. Det är en vacker bok som sätter igång mycket tankar, diskussioner och inte minst den förändring som ni behöver. Den pendlar mellan djupaste allvar och sköna igenkännande skratt. Den håller upp spegeln och får er att reflektera hur ni vill ha det och introducerar verktyg för att nå dit. Och ha roligt och njuta på vägen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev helt enkelt : och vägen dit
 2. +
 3. Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för e... av Ellinor Sirén (inbunden).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lev helt enkelt : och vägen dit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det cirkulära hemmet
  Simon, 2 januari 2020

  Jag tyckte mycket om denna bok. Efter att ha blivit tipsad av en kompis att läsa den första boken ' Från frustration till flow med lean@home fick jag lust att fördjupa mig ytterligare och lånade denna på biblioteket. Den är vackert illustrerad och fotografierna är äkta, inte förskönande eller förljugna. Boken berättar på ett pedagogiskt sätt, utan pekpinnar, hur man kan arbeta med flöden i hemmet och på så vis leva enklare, på alla sätt. Men det bästa med boken är att den ger en verktygslåda,... Läs hela recensionen

 2. Inspirerar och visar helt enkelt
  ingemar, 16 april 2018

  Boken är vacker och lättillgänglig på ett trevligt sätt. Läsaren får följa medförfattarens familj och ta del i tankar och principer. Helt utan pekpinnar vill boken visa att det går att förenkla livet och ha trevligt samtidigt.

 3. Viktig, värdefull och vacker
  Gerbera, 30 januari 2018

  Jag faller direkt för den här boken. För det första är bilderna och layouten väldigt vacker. Och för det andra är den inspirerande och tankeväckande att läsa. Det kryllar av personliga exempel och förslag på hur jag själv kan skapa förbättringar och förenklingar. Allt följer ett flödestänk och kopplas till japansk klokskap.

  Jag har också läst en av författarnas tidigare böcker Från Frustration till Flow med Lean@Home. Den handlar om samma grundtema, men böckerna presenteras på olika ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna