NATO : ett monster på katastrofkurs (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2016-10-31
Förlag
HK Förlag
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
216 g
SAB
O
ISBN
9789198309614
NATO : ett monster på katastrofkurs (häftad)

NATO : ett monster på katastrofkurs

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-10-31
219
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
NATO : ett monster på katastrofkurs Kan levereras innan julafton
NATO:s övergång från att ha varit en försvarsorganisation till att utformas till ett verktyg för USA:s imperialism, har inte kunnat ske utan en av sionistiska krafter styrd massmedial kommandostruktur.
Följden har blivit ett NATO för vilken folkrätten och människors överlevnad har blivit ointressanta bagateller i strävan efter att förverkliga USA:s heliga vilja - som är att etablera ett världsherravälde.
Följden har också blivit, att under de år som gått från 2001 till nu, så har USA och dess NATO-allierade invaderat och ockuperat, dödat, allvarligt skadat och fördrivit mer än 10 miljoner människor från Mellan-Östern och Nordafrika.
Nu vill man gå vidare med sina härjningar, samtidigt som man försöker peka ut ryska aggressioner, vilka man dock inte kan ge exempel på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. NATO : ett monster på katastrofkurs
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av NATO : ett monster på katastrofkurs. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd bok
  PMAC, 12 september 2022

  Det var verkligen en intressant bok med mycket information man inte brukar höra när folk diskuterar NATO-medlemskap. Jag hade gärna gett 5 stjärnor, men måste dra bort en på grund av den närmast plågsamma mängden stavfel i boken. Trots detta, läs den och bli upplyst.

 2. En viktig omvärldsanalys för förståelse
  Pia, 2 april 2017

  Om någon fortfarande tror att NATO är en fredsbevarande organisation för de nationer som är medlemmar, så är det hög tid att läsa Hans Myrebros bok "NATO - ett monster på katastrofkurs". Det är bara att konstatera att något mindre fredsbevarande sannolikt inte finns. Hans Myrebro beskriver initierat om de olika krigen som pågår i många länder i världen. Han berättar om det som hände i Jugoslavien och Bosnien-Hercegovina. Även attackerna mot Libyen har fått ett eget kapitel. Självklart får det... Läs hela recensionen

 3. Viktig bok
  Västgöte, 6 december 2016

  Borda läsas av alls svenskar i den tid vi utsätts för all denna vansinniga propaganda för att gå med i en terror-organisation.... skulle bli en väckarklocka tillbaka till verkligheten för många.... men tyvärr styr fortfarande "media" de flestas åsikter

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hans Myrebro

 • NATO

  Hans Myrebro

  Ever since its creation in 1949, when the United States was already a significant nuclear power, the organization has constantly worked to create conflicts that have been able to enrich its own arms industry. As Johan Galtung put it: "The con...

 • NATO: An Entity Set on Disaster

  Hans Myrebro

  Ever since its creation in 1949, when the United States was already a significant nuclear power, the organization has constantly worked to create conflicts that have been able to enrich its own arms industry. As Johan Galtung put it: &quote;The co...