Man tar vad man har sa hon och sträckte sig efter månen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Violatrilogin (del 3)
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2018-09-18
Upplaga
1
Förlag
Giraff Förlag
Medarbetare
Persson, Julia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
271 g
SAB
Hc
ISBN
9789198311129
Man tar vad man har sa hon och sträckte sig efter månen (häftad)

Man tar vad man har sa hon och sträckte sig efter månen

Häftad,  Svenska, 2018-09-18
155
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Man tar vad man har sa hon och sträckte sig efter månen Kan levereras innan julafton
Violatrilogin är berättelsen om parkarbetaren Viola Björk, en helt vanlig modig, uthållig kvinna som vill skapa sig ett inte fullt så vanligt liv. Hon bor ensam i ett litet hus i södra Sverige och i romanserien följer vi henne under ett par år av 2010-talet.

I den första boken, NÅGONSTANS BLOMMAR ASFALTEN SA HON OCH PACKADE RYGGSÄCKEN (2016), är Viola 55 år. Hon ger sig ut på en vågad expedition i sökandet efter kärlek och äventyr. När hon minst anar det dyker den upp. Passionen. Och hon vill hålla den kvar.
Viola är inte den som skyr elden. Inte heller i den andra boken, SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA SA HON OCH STEG UPP (2017), tvekar hon att låta sig dras med av heta känsloströmmar. Trots ett kapsejsat äktenskap och ett par brustna hjärtan därtill fortsätter hon sina äventyrliga spaningar.
Här, i tredje boken, får vi veta hur Viola gör upp med sig själv och sin omvärld, bland annat gubbväldet på jobbet. Viola lär också känna grannflickorna Kina och Gisela som är 16 resp. 10 år och en viktig vänskap över generationsgränser växer fram.
MAN TAR VAD MAN HAR SA HON OCH STRÄCKTE SIG EFTER MÅNEN (2018) rymmer både humor och spänning. Det är en varm berättelse om vilsevägar och om att hitta hem igen. Om glädje, oro, rädsla och sorg.
En berättelse att känna igen sig i.

VIOLATRILOGIN utges av GIRAFF förlag.
Författaren har publicerats i olika tidskrifter med kortnoveller, dikter, artiklar och berättelser från resor. Hon medverkar också i novellantologin Över en vårfika (Ariton Förlag 2017).
Inka Persson är medlem i Författarcentrum, driver bloggarna Inkas Skrivhörna och Inka Skribent samt publicerar dikter på Poeter.se.

Inka växte upp i Halmstad och bodde under 60- och 70-talen i Göteborg, Kungsbacka och Lund. Hon utbildade sig vid Musikhögskolan i Malmö och Lunds Universitet. 1979 - 2014 var hon verksam som lärare i svenska, musik, drama och samhällskunskap samt som skribent, musiker och poet i Halmstad. Sedan 2015 bor och verkar hon i Ystad. Inka är medlem i Författarcentrum Syd, Hallands författarsällskap, Litteraturrundan och Föreningen Arbetarskrivare. Hon publicerar också texter och bilder i bloggen https://inkaskriver.blogspot.com och på girafforlag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Man tar vad man har sa hon och sträckte sig efter månen
  2. +
  3. Någonstans blommar asfalten, sa hon och packade ryggsäcken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Någonstans blommar asfalten, sa hon och packade... av Inka Persson (häftad).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inka Persson