Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2019-06-28
Upplaga
1
Förlag
Mountainstar
Illustratör/Fotograf
Charlotta Bergenstjerna
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Eh
ISBN
9789198312485

Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-06-28
149
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Söker du ett pedagogiskt stöd för er potträning, eller har ni kanske fastnat och kommer inte vidare? Pottkalendern är utvecklad av experter inom potträning och pedagogik, och hjälper ditt barn på vägen mot att bli blöjfri.

Upplägget bygger på en unik pedagogisk idé: Ni sätter ett kiss- eller bajsklistermärke i en valfri potta i kalendern efter att ditt barn har kissat eller bajsat i sin egen potta. Även goda försök bör uppmuntras av dig som förälder. Att sätta klistermärket i en potta skapar en positiv förstärkning av det nya beteendet som ni övar på, vilket hjälper barnet att förstå var kiss och bajs hör hemma.

Karaktärerna på bilderna blir förebilder för ditt barn och inspirerar till att göra likadant. Dessutom är det roligt att klistra!

Pottkalendern innehåller även två visuella stöd som är särskilt utvecklade för barn som tycker det är jobbigt att bajsa på pottan.

I kalendern:

- 288 kiss- och bajsklistermärken

- 8 pedagogiska uppslag med olika karaktärer och pottor/toaletter

- Gör det roligt att bajsa med hjälp av bajsformer och en rutschkana!

- Färglägg ert eget uppslag rita och samtala med ditt barn

- Extra material online: diplom, hjälpartiklar, fler klistermärken m.m.

Pottkalendern är utvecklad av författarna bakom succéboken Potträning på 3 dagar, som hjälpt över 20 000 svenska barnfamiljer att bli av med blöjorna.

Sagt om boken Potträning på 3 dagar:

Er bok har hjälpt till med allt och alla frågor jag hade angående potträning. Började förra måndagen. Tredje dagen på föris nu och inga olyckor någon av dagarna, hon säger till direkt och vet var kisset o bajset ska vara. Alla era tips och hur man ska tänka var guld värda! Tack tack tack! Malin Cullibrick Wrangå

Körde i somras med en 3,5åring. Blöjfri på tre dagar. både dag och natt, nattblöjan va superfull innan! Kan då tillägga att hon innan detta vägrade vara utan blöja och vägrade potta/toa. Tror det var förberedelserna som hjälpte oss mest! Nina Kraft

På nätet finns det väldigt många olika åsikter om hur/när man ska potträna, det är en djungel. När jag hittade Potträning på 3 dagar och hade läst igenom boken så släppte stressen med att potträna. Att få en handlingsplan som ändå anpassas till ditt barn var perfekt. / Mia och Alice 21 månader
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning
  2. +
  3. Eine slutar med blöja : en barnbok som stöd i er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eine slutar med blöja : en barnbok som stöd i e... av Linnéa Almgren, Charlotta Bergenstjerna (inbunden).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande i starten
    Susanna, 19 juli 2023

    2-åringen tyckte det var roligt att få klistra märken de första dagarna. Sen har hon bara fortsatt med pottan. Vi sparar den till lillasyster, som det är dags för nästa sommar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna