Mumiens skatt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Monsterjägarna (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
51
Utgivningsdatum
2017-01-20
Upplaga
1
Förlag
Monkaland bokförlag
Dimensioner
218 x 153 x 9 mm
Vikt
216 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198312515
Mumiens skatt (inbunden)

Mumiens skatt

Inbunden,  Svenska, 2017-01-20
170
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mumiens skatt Kan levereras innan julafton
Finns det mumier?
Vad är en monsterjägare?
Vem gör inbrott på museet?

Siri, Erik och Viktor är monsterjägare. De har under sommaren avslöjat en vampyr och fångat en varulv. Nu är det höstlov och en mumie har blivit stulen på stadens museum. Professor Jonesson är upprörd. Barnen vill hjälpa till att hitta tjuven. Men är det verkligen en tjuv? Mumiens skatt är tredje och fristående delen i den spännande bokserien Monsterjägarna. Grevens slott och Varulvens spår är första och andra delen. En spännande bokserie att läsa högt tillsammans, eller att läsa själv.

Om Mumiens skatt:
Mumiens skatt är fartfylld och spännande. Ett deckaräventyr med inslag av mystik. Jag tror säkert att många kommer att vilja läsa boken. Och jag kan erkänna att det är svårt att lägga ifrån sig den på slutet eftersom tempot är högt och cliffhangers bidrar till att boken är svår att släppa innan deckargåtan är löst.
Barnboksbloggen

Om Grevens slott:
Spänningen är hög då händelserna går slag i slag, med cliffhangers, frågor och suggestiva miljöer ... säkert kommer barn i lågstadiet tycka att historien är spännande
Anneli Stenberg BTJ

Om Varulvens spår:
Boken är lättläst, med större typsnitt och korta kapitel. Handlingen har en tydlig röd tråd som engagerar. Cliffhangers, frågor och dramatiska scener ger spänning. Dialogen är enkel att förstå och för handlingen framåt på ett effektivt vis ... det här är en serie som kan väcka läsintresse genom sin drivna handling.
Anneli Stenberg

Om författaren:
Monika Häägg är teaterpedagog. Hon har skrivit ett flertal teaterpjäser, noveller och poesi. Hon har arbetat som teaterledare, regissör och även skådespelare. Det har varit allt från barnteaterturnéer med eget manus och musik, till spökhistorier i skymningen. Monika debuterade 2009 med den historiska bokserien Solbarnet som handlar om en flicka i bronsålder. Hon gör också föreläsningar om bronsålder och fantasi, drama med skrivande, skrivgrupper och skolprojekt med de historiska böckerna som inspiration. Hon gör också visprogram med egna och andras sånger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mumiens skatt
  2. +
  3. Grevens slott

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grevens slott av Monika Häägg (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Häägg