Priset (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2016-04-04
Upplaga
1
Förlag
Örahoma bok & skrivstudio
Originaltitel
Priset
Dimensioner
210 x 148 x 21 mm
Vikt
579 g
SAB
Hc
ISBN
9789198314823
Priset (häftad)

Priset

Häftad,  Svenska, 2016-04-04
171
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"Till Singapore... med tåg! Varför i himlens namn?"
Robert, Christinas pojkvän, visar mycket begränsad förståelse för nödvändigheten att hon deltar i den Internet-baserade tävling hon anmält intresse för, och blivit uttagen till: Att ta sig landvägen från sitt hem till tävlingsledarens hem i Singapore.
Och Christinas mamma är ungefär lika positiv: "Det är mycket dumdristigt, Tina. Du bara sticker iväg och låter oss oroa oss för dig. Du tänker inte på Robert heller." "Robert? Det var intressant. Du brukar inte precis bekymra dig om vad han tycker."
För pojkvännen är inte populär hos Christinas mamma - det hade ingen man varit, som försökt ta sig in i den täta familjeborgen. Christina har uppfostrats som ett neutrum i avsikt att minimera risken att hon skulle bli föremål för manligt intresse. Hon har uppfostrats av en mamma med många hemligheter, och med en älskad moster som viktigaste länk till yttervärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Priset
 2. +
 3. Jag har alltid längtat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har alltid längtat av Sigrid Nyberg (häftad).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Lord

 • De ovilliga himlafararna

  Anders Lord

  När arkeologen Jonathan Bowles och journalisten Tamara Jones-Davies av makterna får uppdraget att bryta den urgamla ritualens förbannelse ställs oändligt många hinder i deras väg inte minst Tamaras tvivel på sin förmåga och deras möjlighet att sam...

 • Samtal med ...

  Anders Lord

  Din personlighet gör att du behöver en fungerande, förutsägbar vardag. Därför försöker du styra dina viktiga samtal med din bästa vän så att du får mer kontroll över dem. Det går inte helt smärtfritt men du kämpar på, även om din vän ibland sätter...