Jag ÄR : En ljusarbetares blogg om livet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
684
Utgivningsdatum
2017-06-09
Förlag
iamthat.me förlag
Dimensioner
240 x 170 x 38 mm
Vikt
1404 g
ISBN
9789198318326
Jag ÄR : En ljusarbetares blogg om livet (häftad)

Jag ÄR : En ljusarbetares blogg om livet

Häftad Svenska, 2017-06-09
314
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
När du väl når ett tillstånd i livet där du ställer dig frågan:

Ska livet verkligen upplevas så här?

Då får du även vara redo för att ta emot de svar som kommer och även låta dig vägledas av livet.

Teppo Oksa befann sig i ett sådant tillstånd i livet där all mening var borta. Men ändå ansåg han att det måste finnas en mening, för varför är han då annars här? Detta fick honom att bege sig på en inre resa för att ta reda på svaret. Med ett öppet sinne och hjärta har han i många år befunnit sig på sin resa emot en allt högre medvetenhet om den han är och livet som sådant.

Denna resa visade sig leda till en helt ny värld och ett helt nytt liv. Ett liv där han är fri att välja hur han vill må, ett liv där han upplever tacksamhet och nyfikenhet för varje ny dag, ett liv där livet i sig självt vägleder honom vidare längs hans högre syfte i varje stund genom möten och andra sorters händelser. Att få uppleva livet ur detta perspektiv var så fantastiskt spännande och intressant så detta skapade en önskan av att få dela med sig av det han själv hade funnit.

En önskan av att vilja hjälpa dig att nå en högre mening med ditt liv.

Öppenhjärtat och ofiltrerat delar Teppo med sig av sina insikter om livet i denna bok. Öppna ditt hjärta och dina sinnen och låt dig vägledas av livet till ditt högre syfte för att vara här. Boken kan hjälpa dig längs denna väg men det är du som behöver leva det. Det är därför du är här.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag ÄR : En ljusarbetares blogg om livet
 2. +
 3. Den lilla boken om energimedicin : den väsentliga handboken för att balansera kroppens energier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lilla boken om energimedicin : den väsentli... av Donna Eden, Dondi Dahlin (inbunden).

Köp båda 2 för 503 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Teppo Oksa

 • hel[ande]

  Teppo Oksa

  Boken är skriven för att ge dig perspektiv, insikter och verktyg för att kunna stå i din kraft och kunna använda livet som en läromästare i ditt eget helande. Livet som du upplever just nu är skapat för att åstadkomma just detta. Det är endast dit...

 • Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv

  Teppo Oksa

  En bok om att nå den du är, som du kom för att vara. I årtusenden har människan försökt finna den sanna lyckan av att vara hel, fri och obekymrad, och enligt samhället existerar denna lycka i det yttre. Denna sanning får dig att försöka finna den ...

Bloggat om Jag ÄR : En ljusarbetares blogg om livet