Boken om babytecken : en guide till tidig kommunikation med din bebis (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2016-03-22
Upplaga
1
Förlag
BabySigning förlag
Översättare
Rebecca Wilms
Originaltitel
Babytegn
Medarbetare
Wilms, Rebecca (foto) / Bukh, Trine (foto) / Carmes Rigenstrup, Ina (foto)
Illustratör/Fotograf
Janni Voigt, Ina Carmes Rigenstrup
Dimensioner
250 x 175 x 20 mm
Vikt
510 g
SAB
Fåc
ISBN
9789198318906

Boken om babytecken : en guide till tidig kommunikation med din bebis

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-03-22
211
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Med Boken om babytecken är du och din bebis på väg att få glädje av de många fördelar som användning av babytecken ger familjer i vardagen.
#-br /-##-br /-#
Boken ger en noggrann men enkel introduktion till att använda babytecken och är baserad på senaste undersökningar om babytecken. Den vänder sig från de som önskar använda enstaka babytecken till de som vill ha ett uppslagsverk med illustrationer, babytecken och sånger. Boken ger grundlig insikt i de biologiska och utvecklingsmässiga fördelar som användning av babytecken ger på sikt.
#-br /-##-br /-#
Babytecken är ett naturligt men väldigt översett sätt att kommunicera. Alla föräldrar använder babytecken men många vet inte om det. När du som förälder säger hejdå till ditt barn i förskolan vinkar du till barnet. När du säger att nu ska barnet sova då kanske du lägger handen på kinden och lägger huvudet på sned. Du gör det oftast omedvetet men det finns en bra anledning till att du gör det - det finns många fördelar.
#-br /-##-br /-#
Genom att använda babytecken tillsammans med ord länkar man två kommunikationsformer med en handling. Din bebis speglar sig i dig och kommer intresserat följa med i de tecken du gör. och med tiden förstår hon sammanhanget och kopplar babytecken med de ord du säger när du gör tecknet.
#-br /-##-br /-#
Alla barn i ålder 0-3 år kan ha glädje av babytecken. Från barnen är mellan 7 och 10 månader har de motoriken att börja använda tecken.
#-br /-##-br /-#
Babytecken ger ett mer välutvecklat språk och ett större ordförråd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Boken om babytecken : en guide till tidig kommunikation med din bebis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Amatörmässig
  EddEllie (Hudiksvall), 14 mars 2019

  Boken är skriven i väldigt lättläst text. Det är ungefär det enda positiva med boken. Mycket stavfel, blandad i språket (står "og" istället för "och" etc) vilket gör att den känns väldigt oprofessionell och amatörmässig.
  Sen utav alla kapitel så var det ca 1,5 kapitel som innehöll faktiska babytecken. Kunde jag reklamera den nu skulle jag, enbart på grund av den låga standarden på boken.

 2. Rekommenderas verkligen
  Lovis Dahlberg, 14 juli 2016

  En jättebra bok med många fina tecken och sånger. Jag läste hela boken på en gång och började använda babytecken med min lilla bebis dagen efter. Det finns så mycket information om bebis utveckling i boken också. Väldigt spännande att läsa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Rebecca Wilms