Boken om Babytecken (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
39
Utgivningsdatum
2016-05-30
Förlag
Förlaget BabySigning
ISBN
9789198318913

Boken om Babytecken E-bok

En guide till tidig kommunikation med din bebis

E-bok,  Svenska, 2016-05-30
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Med Boken om babytecken är du och din bebis på väg att få glädje av de många fördelar som användning av babytecken ger familjer i vardagen.

Boken ger en noggrann men enkel introduktion till att använda babytecken och är baserad på senaste undersökningar om babytecken. Den vänder sig från de som önskar använda enstaka babytecken till de som vill ha ett uppslagsverk med illustrationer, babytecken och sånger. Boken ger grundlig insikt i de biologiska och utvecklingsmässiga fördelar som användning av babytecken ger på sikt.

Babytecken är ett naturligt men väldigt översett sätt att kommunicera. Alla föräldrar använder babytecken men många vet inte om det. När du som förälder säger hejdå till ditt barn i förskolan vinkar du till barnet. När du säger att nu ska barnet sova då kanske du lägger handen på kinden och lägger huvudet på sned. Du gör det oftast omedvetet men det finns en bra anledning till att du gör det - det finns många fördelar.

Genom att använda babytecken tillsammans med ord länkar man två kommunikationsformer med en handling. Din bebis speglar sig i dig och kommer intresserat följa med i de tecken du gör. och med tiden förstår hon sammanhanget och kopplar babytecken med de ord du säger när du gör tecknet.

Alla barn i ålder 0-3 år kan ha glädje av babytecken. Från barnen är mellan 7 och 10 månader har de motoriken att börja använda tecken.

Babytecken ger ett mer välutvecklat språk och ett större ordförråd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Wilms