Olja och Ord 2 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-04-24
Förlag
Alvar G. Getzs Bokförlag
Medarbetare
Ahlbom, Jens (form)
Illustratör/Fotograf
Per Sonerud
Dimensioner
260 x 220 x 18 mm
Vikt
700 g
SAB
Ie
ISBN
9789198325126

Olja och Ord 2

Inbunden,  Svenska, 2019-04-24
362
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nya tavlor och nya texter. Per Sonerud har målat en tavla och en person har erbjudits att fritt skriva runt denna. Formen känns igen från "Olja och Ord" som kom 2016 och det går därför att misstänka att volym två som du nu håller i handen bara skulle vara det som blev över eller det näst bästa eller ett fall av att "ettan var bra och gjorde succé och bara för att behaga marknaden gör vi en uppföljare men utan ettans originalitet och lust".
Men tavlorna är nya och texterna är nya och förutom titeln på boken är det därför inget som går igen. Inget gammalt som hämtats upp ur byrålådorna. Med några få undantag - jag, Jens Ahl- bom, Jens är tillika denna boks formgivare - är också skribenterna nya och därför är det inte mer än den rektangulära bokformen, de rektangulära tavelramarna, samt grundidén att dela ut Per Soneruds särpräglade tavlor som inspiration till olika skribenter som finns kvar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Olja och Ord 2
  2. +
  3. En armé av kvinnor : vintagecollage av Lill-Marit Bugge

De som köpt den här boken har ofta också köpt En armé av kvinnor : vintagecollage av Lill-Mar... av Lill-Marit Bugge (häftad).

Köp båda 2 för 620 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tore S Börjesson