Hatad och älskad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2016-10-05
Förlag
Calidris Förlag
Medarbetare
Wistrand, Niklas (form)
Dimensioner
210 x 135 x 6 mm
Vikt
170 g
SAB
Lz Nilsson, Alexandra Kissie
ISBN
9789198333954
Vanliga sökord
Kissie
Hatad och älskad (häftad)

Hatad och älskad

(21 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2016-10-05
149
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Alexandra Kissie Nilsson är en av Sveriges mest kända bloggerskor. Förutom sin blogg, som har över 120 000 läsare varje dag, så har hon över 200 000 följare på Instagram och över 100 000 prenumeranter på YouTube.

Hatad och älskad är Alexandras uppgörelse med en resa som startade när hon var femton år och skapade Kissie ett kaxigt och provokativt alter ego. Hennes läsare provocerades av hennes kaxiga öppenhet, festande och jakt på kändisskap. Alla älskade att hata henne.

Bilden av Kissie formades snabbt av media och många är fortfarande av uppfattningen att hennes liv handlar om mode, plastikoperationer och fester. Nu får vi läsa om det som media missat, vad priset för berömmelse egentligen är. Alexandra skriver öppenhjärtigt och insiktsfullt om den glammiga bloggvärldens brutala baksida och tillåter läsaren kika in bakom röda sammetsrep. Det är dags att lära känna personen bakom masken; människan bakom rollen Kissie.

Hatad och älskad är skriven tillsammans med författaren Ylva Enström
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hatad och älskad
 2. +
 3. Jonna Lundell : PMS-kossan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 340 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Hatad och älskad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra
  Mia, 21 mars 2018

  Jag tyckte boken var riktigt bra! Man får reda på väldigt mycket om baksidorna av att bli känd genom att blogga, samt att man lär känna Alexandra mer på djupet.
  Längtar tills nästa bok kommer.

 2. Dålig svenska
  Evita Kralov, 7 december 2016

  Boken saknar röd tråd. Svenskan är dålig vilket gör att det blir väldigt jobbigt att läsa. Det kändes som att läsa ett långt, osammanhängande blogginlägg.

 3. Kissie bröt den perfekta fasaden för bloggvärlden
  Emma , 23 november 2016

  Jag vet inte vad jag skulle förvänta mig då jag inte visste mer om Alexandra än att hon bloggade med namnet Kissie, har varit kaosig och hade sett lite av hennes youtube kanal. Men jag tycker att den är bra för att vara så kort och man fick reda på lite om henne och hennes upplevelser. Men eftersom det var en författare med och skrev skulle jag önskat bättre bildning av meningar. Kändes ibland som om man läste ett låååångt blogginlägg men jag skulle rekommendera den till den som vill veta mer om henne men också om att ha en blogg!

 4. Inte vad jag hade hoppats på!
  Emelie, 11 november 2016

  Det fanns ingen röd tråd, och det var ett väldigt enkelt språk med dålig stavning. Dessutom kändes det mer som att boken var skriven av Kissie 18 år, än av Alexandra 25 år.

 5. (Y)
  anonym, 21 oktober 2016

  kunde gått in lite djupare på detaljer och skrivit mer ingående om vissa saker. men överlag en bra och intressant bok.

 6. Modigt och genuint!
  Linda Ismail, 10 oktober 2016

  Här ger Alexandra Nilsson en ärlig och naken bild av sig själv. Läsaren får ta del av fasansfulla situationer Alexandra Nilsson upplevt som skapar en bitter eftersmak. Boken är inget litterärt mästerverk men jag gillade verkligen den feministiska aspekten som lyftes i boken.
  Modigt och genuint!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Jag är visst feminist! : på mitt sätt

  Alexandra Nilsson

  Alexandra Nilsson, också känd som Kissie, är en av Sveriges mest kända influencers inom skönhet och mode. Genom sina kanaler når hon över 120 000 läsare varje dag. I sin karriär har hon gått från djupt provocerande och hatad till erkänd och etable...

 • Jag är visst feminist - på mitt sätt

  Alexandra Nilsson

  Kan man vara feminist och samtidigt älska skönhet och mode? I "Jag är visst feminist - på mitt sätt" tar Alexandra "Kissie" Nilsson, en av Sveriges mest kända influencers inom skönhet och mode, ställning för feminism och jämställdhet. Bloggerskan,...

Bloggat om Hatad och älskad