Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-09
Förlag
Debattförlaget
ISBN
9789198335705
Nötskalet: Svensk invandringspolitik och dess konsekvenser (e-bok)

Nötskalet: Svensk invandringspolitik och dess konsekvenser (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-09
104
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Under år 2015 tog sig betydligt fler än en miljon migranter till Europa via Italen och Grekland. 163.000 sökte asyl i Sverige, vilket är en fördubbling, i jämförelse med år 2014. Av dessa var 35.400 ensamkommande ungdomar. Sverige försattes i en krissituation.
"Nötskalet" ger en samlad bild av svensk invandringspolitik och dess konsekvenser.

I skrivandet av denna text har vi undvikit att deklarera våra åsikter. Här finns ingen politisk propaganda, ingen ideologisk plattform, inget dolt budskap. Vi vill inte bestämma vad du ska tycka om invandringen till Sverige utan det är det du som ska göra. Tanken är också att denna bok ska fungera som en introduktion.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nötskalet: Svensk invandringspolitik och dess konsekvenser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra sammanfattning.
    Erik, 1 januari 2020

    Denna bok ser jag som en bra sammanfattning som lämpar sig för personer som inte är fullt så insatta i problematiken ännu. Annars rekommenderar jag Invandring och Mörkläggning samt Invandring och Mörkläggning II av samma författare för en djupare genomgång både av problemen och historiken som lett oss till dagens elände.

  2. Statistik som talar för sig själv
    Markus E, 21 september 2019

    Statistik som visar en slutsats som förnekas av den sk politiska adel vi har som lever i kunskapsförnekelse. Här finns riktig statistik utan för många mellanhänder. Kan absolut rekommendera denna bok

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Nötskalet: Svensk invandringspolitik och ...