Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (48.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-20
Förlag
Klickerförlaget
Illustratör/Fotograf
Jenny Nyberg, Jenny Good
ISBN
9789198339536

Blygerhundar : så gör du din hund till en superhjälte E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2017-07-20

Styckköp

239
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete.

I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds själv-förtroende - oavsett om du har en blygerhund eller bara vill stärka din hund så den tar sig an livet med glädje och självförtroende. Du får helt enkelt tips om hur du kan göra din hund till en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt!

För att bättre förstå våra hundar handlar en del i boken om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte.

Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden. Jessica har tre border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessica Mann