Agility : från grunder till första start (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (41.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-06
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198339550
Agility : från grunder till första start (e-bok)

Agility : från grunder till första start E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2017-10-06
228
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken är en efterlängtad resurs för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. I boken får du också lära dig mer om belöningar, inlärning och hur du kan få din hund att ha rätt sinnesstämning på agilitybanan. Boken är din guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången.

Fanny Gott har tränat hundar i över 15 år och arbetar på heltid som instruktör inom företaget Klickerklok som hon driver ihop med sin man Thomas Stokke. Genom åren har hon tagit fram flera agility- och lydnadschampions, vunnit lag SM i agility och även tävlat internationellt med framgång. Tillsammans med Thomas Stokke har hon tidigare skrivit boken "Shaping".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fanny Gott

  • Shaping : effektiv och rolig hundträning

    Fanny Gott, Thomas Stokke

    Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning. Detta är en bok för dig som är intresserad av hundträning och inlärning, oavsett om det gäller aktivering eller ...