Rörelseboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-12
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198339574
Rörelseboken (e-bok)

Rörelseboken (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-04-12
209
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rörelseboken är boken för dig som är aktiv med din hund - oavsett om ni "bara" tar långa promenader, springer tillsammans, tränar och tävlar i någon hundsport eller på något annat sätt är aktiva. Det är även boken för dig som vill förstå din hunds rörelser lite mer - kanske efter att hunden har haft en skada som påverkat hur den rör sig.

Annika Falkenberg ger dig en förståelse för hur en hundkropp fungerar, hur en rörelse fungerar och varför hunden gör - eller rör sig - som den gör. Därefter hjälper hon dig att förstå vad en rörelseanalys är - och hur du kan göra den. Slutligen ger hon dig flera grundövningar som du kan göra för att bygga upp din hund på ett sätt som hjälper den att göra så bra rörelser som möjligt och klara den belastning som ett aktivt hundliv innebär.

Annika Falkenberg är Godkänd Leg. sjukgymnast med inriktning veterinärmedicin och driver Hundverkstan där hon tar emot hundar för behandling och håller föredrag och kurser på temat rörelser. Hon arbetar även på en djurklinik i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Falkenberg

  • Friskvårdens Grundstenar för Valpar & Unghundar

    Annika Falkenberg

    * Hur mycket motion behöver en växande hund? * När ska jag börja styrketräna min valp? * Hur går det till i hundens kropp när den växer? * Vad ska en växande valp äta? * Vilka övningar kan jag göra med min lilla valp? * Hur ska jag gå vidare när v...

  • Massageboken

    Annika Falkenberg

    Massera din hund Med massage får du din hund att må bra! Förutom att du mjukar upp hundens muskler och lär känna din hunds kropp bättre får ni en djupare relation. Det behöver inte heller vara komplicerat: allt du behöver är några enkla riktlinjer...