Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gratis marknadsföring (del 1)
Utgivningsdatum
2016-06-09
Förlag
Tipsförlaget
ISBN
9789198342802
Gratis marknadsföring - del 1 : Om e-böcker, nyhetsbrev och att skaffa kunder (e-bok)

Gratis marknadsföring - del 1 : Om e-böcker, nyhetsbrev och att skaffa kunder E-bok

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-06-09
39

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Så ger din hemsida resultat, Nischa din hemsida, Så gör de som lurar Google, Så får du flest besökare, Använd smarta sökord, Bilder säger mer än 1000 ord, Din viktiga landningssida, Skriv bra innehåll så här, Innehållet är det allra viktigaste, Du är expert, I stället för broschyrer, Så blir du talare, E-böcker blir mer och mer populärt, Dags att skriva en "riktig" bok, skicka ut nyhetsbrev, Så når du din målgrupp, Ditt nyhetsbrev som ger resultat, Ge bort värdefull information, Konkurrera inte, samarbeta, Framtiden
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Gratis marknadsföring - del 1 : Om e-böcker, nyhetsbrev och att skaffa kunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En av ämnesområdets bästa
  Holger , 14 maj 2019

  Holger Wästlund har arbetat som enmanskonsult och vd för stora företag samt som managementkonsult och
  outplacementkonsult. Boken riktar sig till mindre företag och dess ägare/ledare. Syftet är att läsaren ska finna gratis marknadsföringsmetoder som man komponerar efter sina behov och på så vis kan maximera effekten.

  Boken handlar om hur man kan använda sig av en effektiv marknadsföring för att starta eller utveckla sitt befintliga företag. I de mindre företagen hänger marknadsfö... Läs hela recensionen

 2. Så mycket information i en bok
  Robert Österman, 23 januari 2017

  Om jag skulle rekommendera EN källa som tar upp allt man behöver veta om gratis marknadsföring, summerar kunskapen och gör det lätt att förstå så är det de här böckerna (del 1+2).

  Driver själv företag där marknadsföringen är livsviktigt!

  Författaren har en otrolig förmåga att trycka in så mycket kunskap i en sån liten bok och förklara varje steg tydligt.

  Du lär dig många sätt att marknadsföra och du kommer garanterat hitta ett flertal sätt du kommer att använda.

  Tummen upp, rekommenderas!

 3. Konkreta råd
  Lill, 3 november 2016

  Jag har mångårig erfarenhet av undervisning och praktisk arbete med marknadsföring och PR. Under senare år har jag i takt med att området utvecklats blivit alltmer insatt i hur de sociala medierna på olika sätt kan användas i en marknadsföringssatsning. Denna bok är ett alldeles utmärkt hjälpmedel för den som enbart vill marknadsföra sitt företag via de sociala medier som finns idag, men den fungerar minst lika bra som ett arbetsredskap för att få praktiska tips på hur nämna medier kan integr... Läs hela recensionen

 4. Lättläst och användbart
  Eva Ullerud, 1 november 2016

  Holger Wästlunds utmärkta marknadsföringstips kommer nu som nyutgåva: Gratis marknadsföring del 1 om e-böcker, nyhetsbrev och att skaffa kunder och Gratis marknadsföring del 2 om bloggar, Facebook och ytterligare 40 olika sätt.

  Jag kan verkligen rekommendera de utmärkta tipsen. Jag tyckte jag kunde mycket, tex om hemsidor, men här finns ännu mycket mer som jag inte alls kunnat och därför undvikit. E-brev till exempel. Jag får ut mycket både av de saker jag redan kan och det som är he... Läs hela recensionen

 5. Ett måste för oss som vill marknadsföra oss mer!
  Lisa Hågensen, 10 oktober 2016

  Framför mig på bordet ligger just nu en guldgruva för alla som vill satsa på sitt företag och varumärke! Det är Holger Wästlunds bok Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis!
  Allt från hur rätt sökord ger gratis marknadsföring och hur man får fler besökare på sin hemsida till smarta sätt att använda bilder, och tips när man ger ut sin ebok finns med. Och mycket, mycket mer. Det här är en bok som verkligen kommer att hjälpa mig i min fortsatta marknadsföring av mitt varumärke!
  Lisa Hågensen, författare

 6. Fylld av praktiska råd!
  Andreas, 9 oktober 2016

  Läste ut boken på en halvdag för att den var så lättläst och innehåller så mycket praktiska tips och råd. Det märks att författaren Holger Wästlund besitter mycket erfarenhet och kompetens. Språket är enkelt och tydligt. Ord som kan vara nya för vissa förklaras på ett bra sätt. Rekommenderar att du har ett anteckningsblock tillgänglig när du läser, då det som delas är något som du omgående vill omsätta i handling.

Visa alla 6 recensioner