19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon! (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2018-10-19
Förlag
Itcorpmedia AB/Personalmedia
Dimensioner
209 x 150 x 13 mm
Vikt
259 g
SAB
F.06
ISBN
9789198344820
19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon! (häftad)

19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon!

Häftad Svenska, 2018-10-19
134
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
19 Retoriktips! Kommunicera bättre - redan i morgon!

Det här är ingen vanlig retorikbok, med tips som bara lämpar sig om du ska hålla ett tal eller en presentation från en stor scen.
Nej, i den här boken får du 19 retoriktips, som du kan använda rakt in i din vardag; vare sig du möter en, flera eller många. Dagligen använder vi vardagsretorik, utan att vi tänker på det; när du lägger fram ett förslag på jobbet, när du vill inspirera en medarbetare att gå in i ett nytt uppdrag eller när någon ber dig att oförberett ställa dig upp på ett möte och dra något, "nu när du ändå är här!"

Du kan läsa boken från pärm till pärm, eller använda boken som en handbok och dyka ner i det tips, som du behöver för dagen. Sedan vet vi alla att verkligheten inte alltid inrymmer tid till att förbereda oss som vi skulle önska - därför finns också ett Snabbprogram, med tips, som gör att du snyggt kan leverera det som efterfrågas, även om du bara har en timme, 15 minuter - eller ingen tid alls till förberedelser.

Av Christina Hellström har tidigare utgivits:

Bättre ledare - redan i morgon! (Personalmedia 2016)

Sagt om Bättre ledare - redan i morgon!

Boken är konkret och lättläst, med många bra tips när det gäller ledarskap i vardagen. Alla som står i ett ledaruppdrag borde läsa den!

- Peter "Foppa" Forsberg,
hockeyspelare och affärsman

En bok med en stor bredd av konkreta och användbara tips för din vardag som ledare. Boken tar upp många olika situationer som blir lärtillfällen för den nye ledaren och reflektionstillfällen för den erfarne ledaren, tillfällen för dig att utvecklas i din ledarroll. En bok jag läste från pärm till pärm!

-Susanne Alm,
biträdande rektor
Fryxellska skolan, Västerås

Detta är en bok full av konkreta exempel, praktiska råd och reflektioner kring vad det är att vara ledare och hur man kan växa i sitt ledarskap. Lättillgänglig och hoppfull läsning för ledare i olika positioner som jag varmt rekommenderar.

-Carin Dernulf,
generalsekreterare Equmenia

Efter snart 40 år som nationell/internationell ledare inom IT och tung industri, tycker jag att Christina i denna bok väl belyst och fångat ledarskapets roll samt den balansgång man som ledare bör förhålla sig till i olika situationer, både vad beträffar sitt ledarskap och olika förhandlingssituationer. Den samlade kunskap som Christina förmedlar, borde framförallt vara till stor nytta för nya ledare och entreprenörer som har ambitionen till en fortsatt aktiv karriärsutveckling. Något som jag uppskattar med boken är hur praktisk och konkret Christina är i sina råd.

-Hans Hallin,
VD / CEO, MOPSsys AB

Christina Hellström
är retorikexpert, ledartränare och kommunikatör. Hon har mång-årig erfarenhet av att föreläsa, leda utbildningar och coacha ledare, inom såväl näringsliv som ideella organisationer. Christina driver också mentorprogram för chefer och ledare.
Boken 19 Retoriktips! Kommunicera bättre - redan i morgon! är Christinas femte bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon!
  2. +
  3. Bättre ledare : redan i morgon!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bättre ledare : redan i morgon! av Christina Hellström (häftad).

Köp båda 2 för 263 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Hellström

  • Bättre ledare : redan i morgon!

    Christina Hellström

    Bättre ledare redan i morgon! Är det verkligen möjligt? Är inte gott ledarskap en förmåga som tar tid att utveckla? Både ja och nej. Tid och erfarenhet är absolut viktiga byggstenar för att bli en bra ledare. Men samtidigt kan det långa perspektiv...